Artio Oy -logo

Nykyaikaiset 
WordpRess-verkkosivut
myyntisi tukena

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut – miten kukakin niitä tapaa nimittää – ovat tärkein väyläsi yleisön tietoisuuteen.

Nykypäivänä yritys ilman kotisivuja on sama kuin yritystä ei olisi olemassakaan. Hyvin rakennetut nykyaikaiset verkkosivut takaavat, että asiakas löytää tarvitsemansa tiedot helposti ja nopeasti. Tietoa erilaisista palveluista ja tuotteista etsitään jatkuvasti verkosta.

Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset kotisivut. Tai jos olemassa olevat nettisivusi kaipaavat ilmeen kirkastamista, ota silloinkin yhteyttä.

Me palvelemme ja meillä asioit aina ihmisen kanssa.

Tehdään ideasta digitaalinen kokemus!

WordPress-verkkosivut

WordPress-kotisivut

Hyvin ja huolella asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnitellun WordPress-kotisivuston toteutus

  • tukee yrityskuvaasi sekä sanomaltaan että graafisesti
  • tuo selkeästi esiin tuotteesi tai palvelusi
  • on teknisesti toimiva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään asiakasystävällinen
  • tarjoaa responsiivisuudellaan asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

Päivitä
tai hanki
uudet
 
wordpress-

kotisivut

WordPress kotisivut! Me pidämme huolta, että verkkosivujesi  käyttökokemus, responsiivisuus, ulkoasu ja sivujen löydettävyys verkossa ovat ensiluokkaisia.

Suunnittelemme asiakaillemme helppokäyttöisen, modulaarisen ja turvallisen käyttöliittymän, joka on räätälöitävissä kunkin asiakkaan erilaisiin tarpeisiin.

WordPress-verkkosivuston julkaisun jälkeen asiakas voi halutessaan itse muokata nettisivuja käyttökoulutuksen ja toimitettujen ohjeiden avulla.

WordPress on markkinoiden suosituin verkkoalusta toteuttaa nykyaikaiset nettisivut

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Julkaisujärjestelmän suosio perustuu siihen, että nettisivuja voi laajentaa helposti myös jatkossa. Vaikkapa verkkokaupan tarpeisiin. WordPress-lisäosa WooCommerce on Suomen ja maailmanlaajuisesti suosituin verkkokauppa-alusta.

Tietysti tarjoamme myös turvallisen, kotimaisen webhotellin palvelut.

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään. Tällöin asiakkaan kotisivut ovat tarvittaessa helppo itsekin päivittää ja hallita. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat WordPress ja Joomla!.

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut verkkosivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he siellä tekivät. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen ja verkkokaupan suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin kunnille kuin muillekin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja

Muut palvelutKuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito– ja hakukoneoptimointipalvelut, chat-palvelun, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset. Konsultoimme myös verkkopalvelujen saavutettavuusasioissa.

Tarjoamme myös käännöspalveluja, kun verkkosivustosi on monikielinen. Lue lisää käännöspalveluistamme.

Usein kotisivujen hinta mietityttää. Kun jokainen projekti on uniikki, on hintakin yksilöllinen. Mitä verkkosivujen tekeminen maksaa -sivulla kerrotaan lisää siitä, miten me hinnoittelemme.

Tutustu toteuttamiimme verkkopalveluihin, ihastu ratkaisuihimme ja hanki nykyaikaiset verkkosivut!

WooCommerce verkkokauppa

WordPress-kotisivujen oheen helppokäyttöinen, toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka on auki 24/7! Me teemme räätälöidyt WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle.

WooCommerce on Suomen ja kansainvälisestikin käytetyin verkkokauppa-alusta ja yksi WordPressin suosituimmista lisäosista.

Voit jättää meidän huoleksemme verkkokaupan turvallisuusvaatimukset ja verkkokaupan responsiivisuuden. Kauppasi mukautuu eri päätelaitteille – mobiiliin ja desktop-laitteisiin – eikä näin muodosta estettä kaupankäynnillesi.

Joomla!

Joomla! tarjoaa yksityiskohtaista tietojen hallintaa.

Joomla!-julkaisujärjestelmä sisältää hyvin yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt, joten se sopii erinomaisesti suljettujen internetpalvelujen alustaksi.

Olemmekin toteuttaneet kunnille useita intranet- ja extranet-sivustoja käyttäen hyväksi Joomlan ominaisuuksia hallita sekä käyttäjiä, käyttäjäryhmiä että sivusisältöjä.

Yksi maailman suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä

Joomla! on yksi maailman suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Julkaisujärjestelmään toteutetut nettisivut ovat itsekin helposti ja tehokkaasti hallittavissa.

Joomla!n ominaisuudet ovat erinomaiset. Siihen löytyy tuhansittain valmiita lisäosia ja sivupohjia. Laaja kehittäjäyhteisö huolehtii myös jatkuvista tietoturvapäivityksistä ja parannuksista järjestelmään.

Joomla! on myös mobiili- ja hakukoneystävällinen

Joomla!-kotisivut skaalautuvat responsiivisesti ja pikselin tarkasti laitteelle kuin laitteelle. Reilusti yli kymmenen vuoden kehitystyö on hionut Joomlasta erinomaisen julkaisujärjestelmän joka tilanteeseen.

Jätä tarjouspyyntö WordPress-kotisivuista

Kerro toiveesi ja saat meiltä takuulla hyvän tarjouksen verkkosivuistasi!

Eikö
etsimääsi
löydy?