Työvalmennussäätiö Avitus uudisti verkkosivustonsa WordPressiin

Työvalmennussäätiö Avitus uudisti verkkosivustonsa Wordpressiin

Joskus projekti elää matkan varrella. Niin kävi nytkin, ja verkkopalvelun sisältöä kiteytettiin huolella palvelemaan käyttäjiä entistä paremmin!

Työvalmennussäätiö tuottaa kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintaa sekä kuntoutus-, työvalmennus ja projektipalveluita Jämsässä.

Asiakkaidensa elämänhallintaa tukevan sekä työelämävalmiuksia parantavan säätiön verkkopalvelua käyttää palveluasiakkaiden lisäksi useat sidosryhmät, asiakkaiden omaiset sekä Avituksen tuottamien palveluiden yritys- ja kuluttaja-asiakkaat.

Verkkosivustouudistuksen lähtökohtana olikin brändillisen uudistuksen ja julkaisualustan päivittämisen lisäksi uudistaa ja selkeyttää palvelupolkuja sekä helpottaa oikean informaation löydettävyyttä sivustolta.

WordPressin monipuolisuus ja ylivoimaisuus julkaisualustana näyttäytyy selvästi silloinkin, kun rakenne ja toiminnot muuttuvat lennosta

Erittäin monipuolisena ja lähes rajattoman muokattavuuden tarjoavana julkaisualustana WordPress on ihanteellinen alusta toimia, kun palvelun rakennetta ja pääpainoa on tarve muokata kesken projektin.

Kun teema kustomoidaan jokaiselle asiakkaalle erikseen, muutostyöt onnistuvat helposti ja visuaalisuus pysyy koossa, vaikka sivujen rakennetta muutettaisi rajustikin kesken projektin.

Lopputuloksena selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu

Uudistettu verkkosivusto sai nykyaikaisen, selkeän ilmeen ja rakenteen, josta tärkeä informaatio on helppo  löytää.

Tutustu Avituksen uuteen sivustoon tästä: Avitus.net

Aika uusia kotisivut?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat erottuvat, näyttävät, nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin huomaa!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme hyvin erilaisia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne. Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan yhdessä lisää juuri teille sopivasta ratkaisusta!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?