Työstökiinnityksiin erikoistunut OK-VISE uudisti verkkopalvelunsa WordPressiin

Työstökiinnityksiin erikoistunut OK-VISE uudisti verkkopalvelunsa WordPressiin

OK-Visen tuotantotilat sijaitsevat Muuramessa, mutta 90% tuotannosta lähtee globaaleille markkinoille aina USA:han, Kiinaan ja Taiwaniin asti.
Verkkopalvelu-uudistuksen lähtökohtana olikin uskottavan brändi-ilmeen ylläpitäminen ja terävöittäminen kansainvälisillä markkinoilla, sekä käyttäjäystävällinen ja looginen palvelurakenne ja tuotteistoinformaation selkeä esittämistapa huolimatta siitä, mistä päin maailmaa verkkoselaaja sivustolle laskeutuu.

Joomlasta WordPressiin käyttäjäkokemusta hioen

Yhä useampi valitsee verkkopalvelunsa ja kotisivujensa pohjaksi WordPressin. Niin teki myös OK-VISE, jonka aiemman verkkopalvelu-uudistuksen toimitimme aikanaan Joomlaan.
Nyt julkaisualusta päivitettiin maailman suosituimmalle avoimen lähdekoodin julkaisualustalle, jonka suosion kasvulle ei loppua näy ja jatkokehitysmahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Brändi-ilme on kansainvälisille markkinoille tuotantonsa suuntaavaan yrityksen tärkeä työkalu, jonka täytyy henkiä samaa suoraselkäistä laatua, luotettavuutta ja alansa teknistä huippuosaamista, kuin tuotteistokin. Myös käyttäjäkokemusta haluttiin parantaa varmistaen tuotteiden ja tiedon tehokas löydettävyys sekä varmistaa saumattomat ja tehokkaat käyttäjäpolut.

WooCommerce on loistava lisäosa, kun pääosassa ovat tuotteet

Työstökiinnityksiin erikoistuneen OK-VISEN kattava tuotteisto matala-, reikämatriisikiinnittimiä variaatioineen tuodaan WooCommercen avulla esiin selkeästi ja informoivasti.
WooCommerce onkin loistava lisäosa WordPressiin myös silloin, kun verkkokauppaa ei ole, mutta pääosassa ovat tuotteet. Kaikki tarvittava informaatio videoineen, ladattavine tiedostoineen ja tärkeine ominaisuuksineen saadaan loogisesti ja helposti esitettyä visuaalisesti miellyttävästi.

Tiedostojen lataus kirjautuneille käyttäjille

WordPressin mediagalleria mahdollistaa visuaalisen sisällön vaivattoman esittämisen verkkosivuilla, mutta joskus osa sisällöstä halutaan kuitenkin rajata vain sisään kirjautuneille verkkoselaajille. Tällöin tiedostot on suojattava niin ettei hakukoneet pääse sisältöihin käsiksi. Myös suoralinkitetyissä tiedostoissa haluttiin varmistaa kirjautuneen käyttäjän oikeudet.  Siirsimme Joomlaan aiemmin koodaamamme Joomdoc Liten toimimaan WordPress-ympäristöön. Uudella WPdoc Litellä linkittäminen onnistuu suoraan niin, että kirjautuneen käyttäjän oikeudet voidaan todentaa ja tiedostojen löydettävyys on mahdollista rajata turvallisesti ja varmasti.

MIKSI KANNATTAA VALITA WORDPRESS-VERKKOSIVUT?

  • Alusta on täysin kustomoitavissa ja siinä on monipuoliset laajennusmahdollisuudet
  • Sivustosta on helppo tehdä hakukoneille näkyväksi
  • Ylläpitäjlle nopea ja helppokäyttöinen
  • Responsiivinen eli sivut toimivat kaikilla päätelaitteila, selaimilla ja käyttöjärjestelmillä desktopissa, tableteissa ja mobiilissa
  • Maailman käytetyin verkkosivualusta, joka on turvallinen, luotettava ja sitä kehitetään jatkuvasti
  • Alusta on joustava ja soveltuu moniin eri käyttötarkoitukseen aina verkkosivusta laajoihin verkkokauppakokonaisuuksiin
  • Alustaan on mahdollista upottaa erilaisia tiedostoja sekä integroida ulkoisia liitännäisiä tai sovelluksia

AIKA UUSIA KOTISIVUT?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat erottuvat, näyttävät, nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin huomaavat!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme hyvin erilaisia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne. Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan yhdessä lisää juuri teille sopivasta ratkaisusta!

Lisätietoja projektista Artio Oy, Kirsi Äikäs +358 40 146 4154.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?