Artio Oy -logo

Artio Oy uudisti eduskuntavaaliehdokas Lotta Aholan WordPress-verkkosivut

Artio Oy uudisti visuaalisen ilmeen eduskuntavaaliehdokas Lotta Aholan WordPress-verkkosivuille

Sivusto ilmentää parhaillaan käynnissä olevaa #Hoitajaksi Suomelle -eduskuntavaalikampanjaa. Nettisivut tarjoavat runsaasti tietoa Lotan vaaliteemoista sekä taustaa eduskuntavaaliehdokkaasta niin yksityishenkilönä kuin asiantuntijana monissa eri luottamustoimissa ja -tehtävissä.

Ulkoasu noudattaa vaalikampanjan uutta graafista ilmettä, joka huokuu niin asiantuntijuutta kuin arvokkuutta sekä vakaan ja päättäväisen ehdokkaan rohkea näkemystä.

Verkkopalvelun kautta lukija voi helposti seurata Lotan vaalikampanjaa somekanavissa ja samalla liittyä seuraajaksi. Näkemykset-osasta voi tutustua jo edellisen kunta- ja eduskuntavaalikampanjan kirjoituksiin ja samalla seurata tulevan 2023 eduskuntavaalien kampanjan ajankohtaisia artikkeleita.

Kotisivujensa avulla Lotta jakaa mielipidekirjoituksensa ja ajatuksensa kannattajilleen ja tuo oman asiantuntevan äänensä kuuluviin. Artikkeleiden avulla kirjoitukset voidaan jakaa mm. Facebook- ja Twitter-kanaviin, jolloin julkaisut eivät jää pelkästään verkkosivujen lukijoiden saavutettaviksi.

Verkkosivujen kautta #Hoitajaksi Suomelle -eduskuntavaalikampanjasta kiinnostuneet tavoittavat helposti tukitiimin ja sivuilla on myös ilmoitettu tilitiedot rahallisen tuen osoittamiseksi.

Pitkäaikainen nettisivukumppanuus tuo turvallisuutta

Lotta Ahola kommentoi uudistusprojektia: ”Artiota on helppo suositella WordPress-verkkosivuprojektien kumppaniksi. Sivujen ulkoasun uudistus kävi nopeasti ja vaivattomasti. Sivut huokuvat omaa arvomaailmaani ja uusi ulkoasu näyttää todella hyvältä. Yhteistyö toimi muutosprojektissa saumattomasti, sillä pitkäaikanen kumppani tuntee hyvin asiakkaansa ja osaa kiteyttää toiveeni erinomaisesti”.

Kuten ennenkin, työ pysyi täsmällisesti arvioidussa tuntimäärässä ja sivujen uudistus ilmestyi toivomassamme aikataulussa. Arvostan suuresti paikallista kotimaista käsityötä, se on merkki laadusta.

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kertoo: ”On hienoa olla edelleen mukana Lotan eduskuntavaalikampanjassa ja toteuttaa ehdokkaan arvomaailmaa kuvaavat sivut. Yhteydenpito tapahtui suurilta osin kampanjan viestinnän kanssa, joten Lotta pääsikin uudistuksesta pienellä vaivalla, vain muutamalla messenger-viestillä. Uudistusprojekti oli mukava ja nopea tehdä selkeisiin ohjeisiin ja toiveisiin perustuen.”

Tutustu Lotta Aholan ehdokassivuihin osoitteessa www.lottaahola.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?