Nykyaikaiset 
verkkosivut
myyntisi tukena

Nykypäivänä yritys ilman kotisivuja on sama kuin yritystä ei olisi olemassa. Hyvin rakennetut nykyaikaiset verkkosivut takaavat, että asiakas löytää tarvitsemansa tiedot helposti ja nopeasti. Tietoa erilaisista palveluista ja tuotteista etsitään jatkuvasti verkosta.

Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset kotisivut. Tai jos olemassa olevat nettisivusi kaipaavat ilmeen kirkastamista, ota silloinkin yhteyttä.

Me palvelemme!

WordPress-kotisivut

Hyvin ja huolella asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu WordPress-kotisivuston toteutus

  • tukee yrityskuvaasi sekä sanomaltaan että graafisesti
  • tuo selkeästi esiin tuotteesi tai palvelusi
  • on teknisesti toimiva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään asiakasystävällinen
  • tarjoaa asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

WordPress on markkinoiden suosituin verkkoalusta toteuttaa nykyaikaiset verkkosivut

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään. Tällöin asiakkaan on tarvittaessa helppo itse päivittää ja hallita kotisivustojaan. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat WordPress ja Joomla!.

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut sivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he tekivät sivustolla. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja, kuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito- ja hakukoneoptimointipalvelut, chat-palvelun, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset.

Tutustu toteuttamiimme verkkopalveluihin, ihastu ratkaisuihimme ja hanki nykyaikaiset verkkosivut!

Joomla!

Joomla! tarjoaa yksityiskohtaista tietojen hallintaa. Joomla!-julkaisujärjestelmä sisältää hyvin yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt, joten se sopii erinomaisesti suljettujen internetpalvelujen alustaksi. Olemmekin toteuttaneet useita intranet- ja extranet-sivustoja käyttäen hyväksi Joomlan ominaisuuksia hallita sekä käyttäjiä, käyttäjäryhmiä että sivusisältöjä.
Yksi maailman suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä

Joomla on yksi maailman suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Julkaisujärjestelmän avulla, hallitset kotisivujasi helposti ja tehokkaasti.

Joomlan ominaisuudet ovat erinomaiset. Siihen löytyy tuhansittain valmiita lisäosia ja sivupohjia. Laaja kehittäjäyhteisö huolehtii myös jatkuvista tietoturvapäivityksistä ja parannuksista järjestelmään.

Joomla! on myös mobiili- ja hakukoneystävällinen

Sivut skaalautuvat responsiivisesti ja pikselin tarkasti laitteelle kun laitteelle. 12 vuoden kehitystyö on hionut Joomlasta erinomaisen julkaisujärjestelmän joka tilanteeseen.