Artio Oy -logo

Artiolta näyttävä
web desing
imagollesi

Web designissa suunnitellaan sekä toteutetaan nettisivulle ulkoasu, joka ilmentää yrityksesi brändiä. Kotisivu on sinun ”tärkein käyntikorttisi” ja avain menestykseen. Huono nettisivu voi pahimmillaan ajaa kävijän pois, joten kotisivujen täytyy olla käyttäjälähtöisesti suunnitellut ja toteutetut.

Laadukas web design ja yksilöllinen imago verkkosivuillesi, ota meidät avuksesi!

Nämä sinun on hyvä tietää web designista

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on keskeinen osa palveluamme. Tuotamme paitsi näköisesi verkkosivut myös logot, infograafit, kuvakkeet, animoidut kuvat ja muun materiaalin tukemaan visuaalista viestintääsi.

Hyvä logo on olennainen osa yrityksen imagoa ja viestintää. Se on yrityksen tärkein tunnus ja antaa toiminnastasi ammattimaisen mielikuvan ja kiinnittää huomion sekä jättää muistijäljen.

Logoa käytetään osana markkinointia ja verkkosivujen lisäksi se on tarpeen mm. käyntikorteissa, papereissa ja mainosmateriaaleissa. Eikö sinulla vielä ole logoa? Ei hätää, voit kysyä meiltä tarjouksen logon suunnittelusta.

Kuvat

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valo- tai piirroskuvien avulla havainnollistat viestiäsi. Parhaimmillaan kuvat herättävät tunteita, kertovat mielipiteitä ja luovat vaikutelman toiminnastasi. Kuvien avulla on helppo luoda verkkosivuille tunnelmaa, ja mukaansatempaava valokuva tarjoaa katsojalle elämyksen todellisuudesta. Kuvan avulla kerrot nopeasti yrityksen ydintoiminnasta tai ajatusmaailmastasi.

Asiakkaan toimittamien kuvien tekijänoikeudet tulevat olla kunnossa. Me teemme kuvien rajauksen ja pakkauksen verkkosivukäyttöön sopivaksi sekä asettelemme ne sivulle.

Kerro yrityksestäsi

Laadukas sisältö kertoo toiminnastasi ja antaa asiakkaalle selkeän mielikuvan palveluistasi. Suunnittele ja mieti tekstit huolellisesti, näin saavutat asiakkaan luottamuksen ja asiakas ottaa yhteyttä juuri sinuun.

Me Artiolla oikoluemme tekstit, korjaamme mahdolliset kirjoitusvirheet ja tarvittaessa muokkaamme tekstiä hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Emme kuitenkaan tee varsinaista sisällöntuotantoa asiakkaan puolesta, jos emme tunne toimialaa tarpeeksi hyvin.

Hieman tekniikasta

Verkkosivut toteutetaan joko WordPress– tai Joomla!-julkaisujärjestelmällä. Tuottamamme kotisivut ovat mobiiliresponsiiviset ja toimivat kaikilla päätelaitteilla. Asiakkaan avuksi asennetaan kävijäseuranta, jonka voit ottaa helposti käyttöön Google Analytics -palvelun kautta. Verkkosivulle sallitaan päätoimittaja-tason käyttöoikeudet, jolloin asiakas voi ohjeitten perusteella päivittää itsenäisesti sisältöä.

Artio webdesign, Lahtiset WooCommerce-verkkokauppa ja mobiiliresponsiivisuus, Google Analytics

Eikö
etsimääsi
löydy?