Artio Oy -logo

Luotettava ja joustava webhotelli

Asiakkaamme päätyvät poikkeuksetta valitsemaan Artio Oy:n webhotellin sivustonsa ja palveluidensa sijoituspaikaksi, koska yrityksemme pystyy helposti joustamaan erikoisvaatimuksissa ja -tarpeissa. Ja onhan palvelu on suomalainen!

Ota yhteyttä, kun tarvitset tilaa verkkosivustollesi ja takuun toimivuudesta.

Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja käyttävät vihreää sähköä, kuten koko toimistomme!

Webhotellin palvelut

  • Linux- ja Windows-palvelinpalvelut
  • SQL-tietokannat (PostgreSQL, MariaDB/MySQL)
  • Java (JSE, JEE)
  • Sähköpostipalvelut (Imap, pop3, webmail, ActiveSync) virus- ja roskapostisuodatuksineen


Webhotellin hinta alkaen 10,00 €/kk + ALV.

Hanki domainin ylläpito Artion palvelinkeskuksessa alkaen 10,00 €/kk + ALV. Palveluun sisältyy verkkosivutila (php7.4-fpm, php8.1-fpm  ja 5 000 Mt), SSL-sertifikaatti turvallisiin yhteyksiin +28,50 €/vuosi + ALV, kymmenen sähköpostilaatikkoa á 10 000 Mt sisältäen SSL-suojatut pop3/imap/smtp -yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail-palvelun ja mariadb-11.x.- tai postgresql-13.x -tietokannan. Asennamme asiakkaillemme valmiiksi uusimman WordPress– tai Joomla-julkaisujärjestelmän.

artio_webhotelli_tietokanta_sahkopostipalvelu_palvelinpalvelu

Ympäristöystävän valinta

Tutkimusten mukaan tieto- ja viestintäteknologia-ala kokonaisuudessaan aiheuttaa noin kaksi prosenttia maailman hiilidioksidipäästöistä eli suunnilleen saman verran kuin lentoliikenne. Siksi ei ole yhdentekevää, mistä ja millaista sähköä datakeskukset käyttävät.

Haluamme toiminnassamme ottaa huomioon ilmasto- ja muut ympäristövaikutukset käyttämällä uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua energiaa. Lähtökohtaisesti uusiutuvat energianlähteet ovat päästöiltään ja ympäristövaikutuksiltaan huomattavasti muita tuotantotapoja puhtaampia.

Kotimainen, luotettava ekologinen

Artion palvelimet pyörivät ympäristöystävällisesti. Kaikki käytetty energia on puhtaasti vihreää sähköä. Hankkimamme sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100 % uusiutuvaa energiaa, joka on tuotettu tuuli- ja vesivoimalla.

Datakeskuksemme sijainti Suomessa vähentää energiantarvetta, koska Suomen ilmasto sallii hyödyntää jäähdytyksessä viileää ulkoilmaa. Myös näin otamme huomioon ympäristökysymykset, kuten energiankulutuksen tai CO2-päästöt.

Valitsemalla Artion vihreän webhotelli- tai pilvipalvelun olet osaltasi mukana tekemässä parempaa huomista.

SSL-sertifikaatti hintaan 28,50 €/vuosi + ALV.

Lukon kuva ja https://-merkintä kotisivujen osoitteen edessä – siis suojattu SSL-yhteys sivustoon – on jo ihan perusvaatimus jokaisella sivustolla, vaikka kyse ei olisikaan verkkokaupasta.

SSL-suojaus

Me Artiossa haluamme helpottaa ja jouduttaa suojatun yhteyden käyttöönottoja asiakkaidemme verkkosivustoissa ja siksi olemme jo vuosia tarjonneet kaupallista PositiveSSL-sertifikaattia vuodeksi edullisesti 28,50 € hintaan + ALV. Me haemme ja asennamme sertifikaatin, sekä konfiguroimme sivuston vastaamaan vain https-liikenteeseen, joten asiakkaidemme ei tarvitse itse tehdä mitään.

Parkkipalvelu 20,16 €/vuosi + ALV.

Parkkipalvelu Artion nimipalvelussa, jolloin domain on varattu käyttäjälle, mutta se ei ole aktiivisessa käytössä.

ActiveSync-yhteys alkaen 4,00 €/kk + ALV.

Hanki (EAS 14.1 -yhteensopiva) ActiveSync-yhteys.

Domainin rekisteröinti

Hankkiaksesi fi-verkkotunnuksen tarvitset verkkotunnusvälittäjän. Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Katso tästä oikeudet ja velvollisuudet.

.fi-verkkotunnuksen hinnat

  • 9,00 € / vuosi
  • 18,00 € / 2 vuotta
  • 27,00 € / 3 vuotta
  • 36,00 € / 4 vuotta
  • 45,00 € / 5 vuotta


.fi-verkkotunnuksen välittäjäpalvelu 4,03 € / toimenpide + ALV.

Eikö
etsimääsi
löydy?