Artio Oy -logo

WordPress ylläpito ja kehityspalvelut

TEKNISTEN ONGELMIEN KORJAAMISESTA KÄYTTÄJÄKOKEMUKSEN PARANTAMISEEN!

Jos olet valinnut kotisivujesi julkaisualustaksi turvallisen ja monipuolisen WordPressin, voimme jo onnitella sinua.

Lähes rajattoman muokattavuutensa ja jatkuvan, ammattilaisten toimesta tapahtuvan kehitystyön ansiosta WordPress on julkaisualusta, joka pysyy varmasti mukana digitaalisessa kehityksessä ja jatkokehitys on täysin mahdollista hyvin laajalla skaalalla!

Avoimen lähdekoodin WordPress mahdollistaa sinulle sivuston omistajana vapauden valita jatkokehitystyöhön haluamasi toimija.

USEITA SYITÄ WORDPRESSIN JATKOKEHITYSTARPEILLE

Joskus käyttöön valitut lisäosat aiheuttavat ongelmia, sivuston rakennusvaiheessa toimintojen luominen on jäänyt syystä tai toisesta kesken, tai yrityksen kehitys on tuonut eteen uusia toimintatarpeita verkkosivustolle.

Oli syy mikä tahansa, WordPress mahdollistaa ongelmien korjaamisen ja toimintojen toistamisen tavalla, joka kestää aikaa.

Aina ongelmien korjaaminen suoraan tuotantoversiossa ei onnistu. Jos sivustorakennetta ja tärkeitä toimintoja uusitaan, on parasta ottaa tuotantoversiota kopio kehityspalvelimelle, jotta muutokset ja korjaukset voidaan tehdä sivuston pysyessä kuitenkin koko ajan auki verkkovierailijoille.

Jätä tarjouspyyntö WordPress-kotisivuista

Kerro toiveesi ja saat meiltä takuulla hyvän tarjouksen verkkosivuistasi!

Eikö
etsimääsi
löydy?