Artio Oy -logo

Kotisivu-uudistus WordPressiin Jokilaakson autohuollolle

Verkkosivu-uudistus WordPressiin Jokilaakson Autohuolto

Aina ei tarvita raskaita lisäosia! Nopeasti latautuvat, selkeät ja helposti ylläpidettävät kotisivut voidaan rakentaa jo WordPressin perustoimintoja hyödyntämällä.

Jokilaakson autohuolto on paikallinen, auton huolto- ja korjaustöihin keskittynyt yritys. Valtuutettuja huoltoedustuksia löytyy Citroënista ja Peugeotista Mitsubishiin ja Kiaan, mutta huolto- ja korjaustöitä saavat toki kaikkien muidenkin automerkkien omistajat auton iästä ja mallista riippumatta.

Jo hieman ikääntyneille verkkosivuille kaivattiin uutta ilmettä sekä helppoa hallintaa ajankohtaisten palvelu- ja rengastarjousten markkinointiin. Palvelukonseptissakin oli tapahtunut muutosta, eikä jo valikoimista poistuneita palveluita enää ollut tarvetta pitää osana verkkosivustoa.

WordPressin artikkelitoiminnoista on moneksi

Hyvin usein osa verkkosivuston sisällöstä on sellaista, jota on tarvetta päivitellä ajantasaiseksi aina silloin tällöin.

Näitä useammin päivitettäviä tietoja on tarpeen päästä muokkaamaan keskellä arjen kiirettä. Kun sama, päivitettävä tieto löytyy sivustolta useammasta paikasta, täytyy tiedon päivittyä joka paikassa yhdellä muutoksella. Hieman kehittyneenpääkin tekniikkaa siis tarvittiin, mutta pääasiassa sivuston muokattavat sisällöt luotiin perusartikkelitoimintoa hyväksi käyttäen. Sisältöä on jatkossa helppo muokata omatoimisestikin. Ja kun oma aika ei riitä, Artio auttaa!

Kotisivu-uudistus toteutettiin pitkälle WordPressin perusominaisuuksia hyödyntäen.

Joustava digikumppani on suuri etu projektissa onnistumiseksi

Sisältömääriltään pienemmätkin kotisivut ovat näkyvin osa yrityksen digitaalista läsnäoloa. Kotisivut heijastavat yrityksen arvoja, toimivat brändi-ilmeen vahvistamisen työkaluna, asiakaspalvelupisteenä ja tunnettuuden tärkeänä työkaluna sekä digitaalisen markkinointikokonaisuuden ponnistuslautana. Sisällöillä on siis suuren suuri merkitys eikä niiden voi ajatella hioutuvan kerralla.

Tarjouksiimme sisältyykin aina lupaus keskittyä tilaajan toivomiin muutoksiin ja viilauksiin sisällöissä. Lopputuloksena saatiin aikaan Jokilaakson autohuollolle WordPress-kotisivu-uudistus, joka:

  • tukee yrityskuvaa sekä sanomaltaan että graafisesti
  • tuo selkeästi esiin keskeiset palvelut
  • on teknisesti toimiva ja nopeasti latautuva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään selkeä ja asiakasystävällinen
  • tarjoaa responsiivisuudellaan miellyttävän käyttökokemuksen selauslaitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

 

Tutustu Jokilaakson autohuollon uudistettuun verkkosivustoon täällä!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?