Himosmajoitukselta brändi-ilmettä tukevat kotisivut WordPressiin

Himosmajoitus WordPressiin

Mökkien vuokraukseen ja ravintolatoimintaan Himoksessa keskittyvän Himosmajoituksen verkkosivut siirettiin Joomla!-julkaisujärjestelmästä WordPressiin. Visuaalisen uudistuksen yhteydessä tehtiin parannuksia asiakaskokemukseen, joka näkyy uudistettuna navigointina. Himosmajoituksen palvelut on tuotu entistä selkeämmin esille ja mökinomistajille tarjottavat palvelut on nostettu helpommin löydettäviksi.

WordPress on helppoudessaan verraton julkaisualusta

Parhaimmatkin kotisivut ikääntyvät ennen pitkää sekä visuaalisuuden osalta että käyttöliittymänsä puolesta.  Digitaalisissa ympäristöissä web-kehitystyö on jatkuva prosessi. Mikäli verkkosivun haluaa pysyvän tuoreena ja mielenkiintoisena omalle kohderyhmälle, on sisällön tuottamista tehtävä säännöllisin väliajoin. Pidä nettisivujen sisältö tuoreena, eihän kahvilan asiakkaatkaan halua nauttia eilispäivän pullaa.

WordPress on julkaisualustana erittäin joustava ja mahdollistaa vaativankin jatkokehityksen. Tulevaisuudessa alustalle voi rakentaa vaikkapa pienimuotoisen verkkokaupan. Himosmajoitukselle oli alusta asti selvää, että uudistuksen yhteydessä verkkopalvelu toteutetaan WordPressiin Joomlan! sijaan. Tällä muutoksella haettiin sivuston päivitykseen helppoutta ja selkeyttä.

Kiireisimmän sesongin kynnyksellä nettisivujen kimppuun

Himosmajoituksella kiireisin sesonki alkaa, kun Himoksen hiihtokeskus saa rinteensä auki. Sesonkia ennakoiden istuimme yhdessä alas määrittämään asiakkaan tarpeet ja päätimme yhteiset suuntaviivat projektille.

Projektin aloituksessa keskityttiin erityisesti siihen, miten sivuston rakenne palvelisi parhaiten eri asiakasryhmiä. Keskeistä verkkosivuprojeketissa olivat myös visuaalisen ilmeen freesaus sekä käyttöliittymän päivittäminen vastaamaan tämän päivän tarpeita. Myös tiedon helppo saatavuus ja keskeisten palveluiden löydettävyys olivat avainasemassa. Navigaatiouudistuksella haluttiin suoraviivaistaa asiakkaan liikkumista sivuilla ja muodostaa sekä selkeät että nopeat polut keskeisen tiedon saatavuuteen.

Samalla sivuston tekstisisältöjä uudistettiin hakukonelöydettävyyden kannalta. Käyttöliittymään luotiin myös mahdollisuus ajankohtaisten tapahtumien ja uutisten nopeaan markkinointiin WordPress-artikkeleiden avulla.

Sujuvaa ja nopeaa yhteistyötä

Aloituspalaverin jälkeen sivuston visuaalinen ilme rakentuikin nopeasti. Kun sivupohjien toiminnot, asiakaspolut ja sisältöelementit olivat valmiina, päästiin hiomaan sisältöjä oikeille paikoilleen. Projektin ripeässä eteenpäin viemisessä oli ensi arvoisen tärkeää, että asiakas itse oli erittäin sitoutunuut projektin läpiviemiseen. Jatkuva kommentointi ja muutospyyntöjen esittäminen tapahtui nopeasti ja joustavasti.

Projektin läpivienti on helppoa ja nopeaa, kun asiakkaalta saa tarvittavat kuvat ja tekstimateriaalit pyydettäessä.

Ravintolat ja niiden asiakaspalautteet keskiössä

Erittäin laadukkaasta ruoastaan tunnettu Himosmajoitus ruokkii laskettelijoita ja Himoksella majoittuvia Ravintola Rinteessä, jossa tarjotaan bistrotyyppistä ruokaa sekä lounasta. Huolettomaan ruokailuun voi hankkia rannekkeen, jolla voi tankata vatsaansa useasti päivän aikana.  BurgeRinne tarjoaa maittavat hampurilaisateriat ja Pohjois-Himoksen päällä sijaitseva Vuorikahvio hellii rinteissä viihtyviä tutulla kahviotarjonnallaan, kommentoi Jukka Auterinen.

Palautteet tuotiin rohkeasti esille

Himoksessa lähekkäin sijaitsevien ravitsemuspaikkojen asiakaspalautteet eivät aina saavu oikeaan paikkaan. Tämä johtuu siitä, että alueella ruokaileville ravintoloiden tarjonta menee helposti sekaisin ja aiheuttaa toisinaan hämmennystä niin yrittäjissä kuin asiakkaissakin.

Ravintola Rinne, Bistro, BurgeRinne ja Vuorikahvion tarjonta on vienyt monen monta kieltä mennessään. Paikan päällä saatu palaute on ylistävää, joten päätimme rohkeasti nostaa palautteet esille. Toivomme tämän myötä, että ruokapaikkaa valitsevat löytäisivät Himosmajoituksen vahvat suositukset saaneen tarjonna paremmin kilpailevan tarjonnan keskeltä.

Itseleivotut possumunkit ovatkin saavuttaneet tunnettuutta ja nousseet kestosuosikeiksi kaudesta toiseen.

Lopputuloksena näyttävä sivusto, joka erottuu ja jää mieleen!

Uuden sivuston visuaalisen ulkoasun lähtökohtana oli taata erottuvuus kilpailijoista Himoksen palveluntarjoajien keskellä. Sivustovierailijalle mieleenjäävä väritys helpottaa erottumista muista alueen toimijoista. Samalla uudistus terävöittää yrityskuvaa ja tunnistettavuutta muiden Himoksen alueella toimivien keskuudessa.

Projektissa onnistuttiin mainosti korostamaan ja leikittelemään jo olemassa olevalla brändi-ilmeellä. Toivomme kovasti, että Himosmajoituksen palvelut ovat jatkossa helpompi tunnistaa alueen muusta tarjonnasta ja verkkosivuillamme vierailevalle jää meistä selkeä ja positiivinen muistijälki, toteaa Jukka Auterinen.

Tutustu Himosmajoituksen uudistettuihin kotisivuihin.

Aika uusia kotisivut?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat erottuvat, näyttävät, nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin huomaa!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme hyvin erilaisia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne. Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan yhdessä lisää juuri teille sopivasta ratkaisusta!

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?