Artio Oy -logo

Palvelut 
Julkisen
sektorin

asiakkaille

Julkisyhteisöt, kuten kunnat, kuntien omistamat yhtiöt, seurakunnat ja yhdistykset tarvitsevat toimivia verkkosivuja sekä markkinoinnin automaatiota aivan samalla tapaa kuin yrityksetkin.

Verkkoon on erittäin tärkeää rakentaa oikeanlainen mielikuva, toimia ketterästi ja asiakaslähtöisesti, tehdä omat palvelut tunnetuksi ja näkyä entistä elinvoimaisempana.

Tehdään yhdessä sekä saavutettavat sisällöt että järjestelmäratkaisut ja luodaan yhdessä mieleenpainuva mielikuva teistä.

Julkisyhteisöt Artion asiakkaina

Hyvin ja huolella asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu julkisen sektorin kotisivuston toteutus

  • on saavuttavuusvaatimusten WCAG 2.1 mukainen
  • tukee yhteisön julkikuvaa sekä sanomaltaan että graafisesti
  • tuo selkeästi esiin palvelut tai tuotteet
  • on teknisesti toimiva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään asiakasystävällinen
  • tarjoaa asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin tiedotuskanava taukoamattomalla työllään

Olemme toteuttaneet kuntasektorille mielenkiintoisia, asukaslähtöisiä verkkosivuprojekteja

Olemme toteuttaneet mielenkiintoisia, asukaslähtöisiä verkkosivuprojekteja Jämsän kaupungin kanssa. Nämä saattaisivat kiinnostaa myös teidän kuntaanne ja soveltua täydentämään sähköistä palveluvalikoimaanne.

Kunnan vuokra-asuntotarjonnan esittely

Kiinteistö Oy Jämsänmäki otti käyttöön verkkopalvelun, jonkan yhteydessä on mahdollisuus esitellä tarjolla olevia vuokra-asuntoja, jakaa tietoa asumisesta ja yhtiöstä. Asuntoa hakeva voi etsiä vapaita asuntoja sähköisesti esim. eri taajamista, asunnon koon ja tyypin mukaan. Myös asumiskustannukset näkyvät kohteittain.

Sivuston toteutimme täysin nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti responsiivisena. Vuokra-asuntotarjonta käyttää alustanaan WordPress-julkaisujärjestelmää.

Sähköinen asuntohakemus täydentää palvelun

Kiinteistö Oy Jämsänmäen vuokra-asuntoja voi hakea netissä digitaalisesti sähköisellä asuntohakemuslomakkeella. Halutessa hakemuksen mukana on mahdollista lähettää tarvittavat liitteet. Yhteenveto, kopio hakemuksesta tulee hakijan omaan sähköpostiosoitteeseen. Lomake helpottaa ja nopeuttaa hakemuskäsittelijöiden työtä, joka tuo joustavuutta asiakaspalveluun.

Harrastusvalikko

Uusi selkeä ja helppokäyttöinen verkkosivusto niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville. Palvelun kuntalaisille ja miksei muillekin lähiseudulla asuville tarjoaa Jämsän kaupunki.

Valikon tarkoituksena on antaa jäsenneltyä tietoa harrastuksista. Näin käyttäjän on helppo löytää esimerkiksi oman iän ja kiinnostuksen perusteella sopiva harrastus. Uuden harrastuksen löytäminen on jokaisella kuntalaiselle valikon avulla helppoa ja vaivatonta.

Sivustosta on pyritty tekemään selkeä ja helppokäyttöinen niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville. Harrastusvalikon alustana toimii WordPress-julkaisujärjestelmä, johon olemme luoneet kaikki palvelua tukevat toiminnot.

Eikö
etsimääsi
löydy?