Himos Areenan lippukauppa myy nyt WooCommercessa

Himosareenan lippukauppa WooCommerceen

Artiossa olemme uudistaneet Himos Areenan lippukaupan ja yhdistäneet aikaisemmin erilliset verkkosivut ja lippukaupan yhteen osoitteeseen. Moottorina uudelle lippukaupalle toimii WordPress ja WooCommerce.

Uudistuksen yhteydessä sivustolle yhdistettiin myös muita HimosLomien palveluita domaineineen. Himos Areenan uusi verkkopalvelu löytyykin nyt osoitteesta himosravintolat.fi, pitäen sisällään entistä suuremman kattauksen HimosLomien palvelukonseptista.
Himos Areena on Himoksen tunnettu tapahtuma-areena, jonka lauteille nousee yksi toisensa jälkeen suosituimpia artisteja kotimaasta ja maailmalta. Tämän Himoksen viihdemekan illoissa on tunnetusti mainio meininki, ja liput artisti-iltoihin ja tapahtumiin myydään nopeasti. Helpoimmin liput saakin nyt uudesta WooCommerce -lippukaupasta.

WooCommerce taipuu moneen

Uudistus toteutettiin WordPress -alustalle, WooCommerce -lisäosan mahdollistaessa lippujen, sekä jatkossa myös muiden tuotteiden myynnin. Uudistuksen tavoitteena oli yhdistää kaksi erillistä sivustoa yhdeksi kokonaisuudeksi ja mahdollistaa palvelussa myytävien tuotteiden käyttö myös Himoslomat.fi -verkkopalvelussa.

HImosareena Woocommercessa

 

 

Himosareena Woocommerceen

Lopputuloksena selkeä verkkopalvelu

Projektin lopputuloksena Himosravintolat.fi on nyt selkeärakenteinen verkkopalvelu, josta lippujen ja myöhemmin muidenkin tuotteiden osto sekä tapahtumien ja palveluiden selaaminen käy vaivattomasti ja visuaalisesti kiinnostavasti!

Onhan liput seuraavalle keikalle jo hankittu?  Tutustu uudistettuun lippukauppaan, sekä muihin elämyksellisiin palveluihin osoitteessa himosravintolat.fi

Olisiko aika laajentaa myyntiä myös verkkoon?

Tai laittaa uusiksi jo olemassa oleva verkkokauppa?  Laitetaan projekti alulle ja huolehditaan, että tuotteittenne ja palveluittenne väsymätön myyjä verkossa toimii kuten pitää!

Lisää tietoa WooCommercesta löydät tästä linkistä.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!»

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?