FinnFold valitsi uudeksi julkaisualustaksi WordPressin

FinnFold valitsi uudeksi julkaisualustaksi WordPressin

Pakkaustuotannon ja painotalojen jälkikäsittelylaitteiden, -koneiden sekä -järjestelmien toimittaja FinnFold Oy:n verkkosivuissa alkoi olla tarvetta uudistukseen.

Me Artiolla saimme tehtäväksi rakentaa  sivustokokonaisuudelle vankka pohja WordPressiin.

Koko projektin aktiivisesti mukana ollut Tilaaja otti vastuun itse tuotteiston syöttämisestä, kun kustomoituna rakennettu järjestelmä tuotteiston helppoon hallintaan oli viimeistelty.

ACF:llä sisällöntuotantoa turvallisesti

Jo projektin alkuvaiheesta asti oli selvää, että sivuston sisältöjen täytyy olla helposti ja nopeasti muokattavissa. Tilaajalla on kunnioitettava osaaminen web-kehityksestä, ja edelliset kotisivut olivatkin Tilaajan omaa koodia.

Tärkeää olikin, että sivustolla esitettävien laitteistojen lisääminen ja laitteistoesittelyjen muokkaaminen on mahdollista helposti ja suoraviivaisesti.

Ensiluokkaista valmistautumista projektiin

Jo heti alkumetreillä kävi ilmi, että Tilaaja oli todella valmistautunut projektiin. Navigaatiorakenne oli valmiiksi hahmoteltu aina yksittäisten sivujen rakennetta myöten. Myös sivuston haluttu visuaalinen ilme oli selvä.
Valmiin suunnitelman myötä työmme oli miettiä, miten järjestelmä käytännössä toteutetaan niin, että jatkossa sivuston ylläpitäminen ja sisällön lisääminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa, sekä tietysti rakentaa konkreettinen lopputulos.

Projektin lopputuloksena entistä selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi verkkopalvelu

Uusi, WordPress -julkaisualustalle luotu verkkosivusto on saatu auki ja se toimiikin nyt entistä ehompana informaatiolähteenä yrityksen kohderyhmille.

Tutustu uudistettuun sivustoon tästä.

Aika uusia kotisivut?

Olisiko aika uudistaa teidänkin verkkosivustonne WordPressiin? Laitetaan kotisivustonne kuntoon ja huolehditaan, että tuotteittenne ja palveluittenne väsymätön myyjä verkossa toimii kuten pitää!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!»

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?