Paljon tuotteita
sisältävän
 
verkkokaupan

valinta

Magenton alusta tarjoaa käyttäjälleen kaikki ne ominaisuudet, mitä verkkokauppa tarvitsee. Asiakaskohtaiset räätälöinnit onnistuvat helposti runsaiden lisäosien avulla.

Suosittelemme tätä verkkokauppa-alustaa asiakkaille, joilla on tarve toteutta laajoja sähköisen kaupan kokonaisratkaisuja, jotka integroidaan taustajärjestelmiin.

Tutustu toimittamiimme verkkokauppoihin ja kysy tarvittaessa lisää asiantuntijaltamme!

Magento e-Commerce

Magento e-Commerce on hyvin monipuolinen, ammattimainen avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, joka tarjoaa kauppiaille täydellisen joustavuuden ja hallinnan verkkokaupan ulkoasuun, sisältöön ja toiminallisuuksiin.

Verkkokauppa-alustassa on selkeä ylläpidon käyttöliittymä, joka sisältää tehokkaat markkinointi- ja hakukoneoptimointipalvelut sekä tuoteluettelon hallintavälineet. Se antaa kauppiaille mahdollisuuden luoda sivustoja, jotka ovat räätälöityjä heidän yksilöllisiin liiketoimintatarpeisiinsa. Magento on täysin skaalautuva, sillä on laaja tukiverkosto ja lisäksi se tarjoaa yrityksille ylivoimaisesti parhaan verkkokaupparatkaisun.

Suomen Valomestarit
Magento

Suomen Valomestarit

Suomen Valomestarit -sivusto toimii katalogina ja jäsenliikkeiden yhteisenä kotisivuna. Katalogista löytyvät tuotteet ovat saatavilla Valomestarien

Lue lisää »
Outdoorliving
Magento

Outdoorliving-verkkokauppa

Outdoorliving-verkkokauppa myy jälleenmyyjilleen tar­vik­kei­ta ja va­rus­tei­ta met­sään ja puu­tar­haan. Toteutimme Outdoorliving-verkkokaupan Magento-alustalle.

Lue lisää »

Eikö
etsimääsi
löydy?