Artio Oy -logo

Asuntotrio Joomlasta WordPressiin

Asuntotrio Joomlasta WordPressiin

Asuntotrio on arvostettu ja vakaa isännöintitoimisto, joka palvelee taloyhtiöitä Jämsän, Kuhmoisten sekä Padasjoen toimistoilta myös näiden lähialueilla.

Asuntotrion aiemmatkin sivustot olivat käsialaamme, mutta nyt oli aika vaihtaa julkaisualustaa ja siirtyä Joomlasta WordPressiin.

Isännöintitoimiston verkkosivut palvelevat taloyhtiöiden asukkaita toimien paitsi tiedonlähteenä, myös useiden sähköisten lomakkeiden avulla. Remontti-, vika-, ja mm.muuttoilmoitukset on helppo jättää isännöitsijälle verkkosivuilta löytyvillä lomakkeilla ja osakekirjojen sähköistäminen sekä useat muut tärkeät palvelut löytyvät nekin verkkosivuilta.

Joomlasta WordPressiin uudella ilmeellä

Kun julkaisualustalta vaihdetaan toiselle, on samalla näppärää päivittää yritysilmettä ja ajanmukaistaa sivuston ulkoasua.

Liikkeelle lähdetään aina teeman rakennuksesta. Valitusta teemasta  muodostetaan turvallinen lapsiteema, joka sitten kustomoidaan jokaiselle asiakkaalle erikseen brändi-ilmeen mukaiseksi.

Uudistettuun sivustoon voit tutustua osoitteessa: https://asuntotrio.fi.

 

Nyt on aika valita alustanvaihto Joomlasta WordPressiin!

Jos ylläpidät verkkopalveluasi Joomlassa, harkitse huolella päivitätkö Joomlan uuteen sarjaan, vai olisiko alustanvaihto Joomlasta WordPressiin hieman korkeammasta hinnasta huolimatta kuitenkin parempi vaihtoehto!
Siirto WordPressiin saadaan hoidettua helposti kuvien, tiedostojen, artikkeleiden ja sivujen sisältöineen siirtyessä kerta rysäyksellä.

Vaikka teema ja sivupojat täytyy suunnitella ja rakentaa uudelleen, saadaan samalla raikastettua visuaalinen ilme sekä asiakaspolut, ja sivustorakenne voidaan päivittää uudelleen paremmin palveleviksi.
WordPressin puolesta puhuu kuitenkin sen Joomlaan verratessa huomattavasti helpompi hallittavuus, sekä tuen, jatkuvan kehityksen ja suosion jatkuva kasvu. WordPress jatkaa vahvana ja sen käyttäjämäärät kasvavat sekä Suomessa, että maailmalla.

Tämä varmistaa sitä, että julkaisualusta on turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto, joka pysyy mukana pitkällä aikavälillä.

 

Suunnitteilla kotisivut?

Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset kotisivut. Tai jos olemassa olevat nettisivusi kaipaavat ilmeen kirkastamista, ota silloinkin yhteyttä!

Hyvin ja huolella asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnitellun WordPress-kotisivuston toteutus:

  • tukee yrityskuvaasi sekä sanomaltaan että graafisesti
  • tuo selkeästi esiin tuotteesi tai palvelusi
  • on teknisesti toimiva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään asiakasystävällinen
  • tarjoaa responsiivisuudellaan asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! 

 

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?