Artio Oy -logo

Mestaritiimi sai kotisivut WordPressiin

Mestaritiimi sai kotisivut WordPressiin

Jo yli 30 vuotta toiminut Mestaritiimi valitsi kotisivujensa uudeksi moottoriksi WordPressin!

WordPress on mainio julkaisualusta verkkosivustokokonaisuuden laajuudesta ja vaativuudesta riippumatta. Sen monipuolisuus ja lähes rajattomat mahdollisuudet sekä laaja kehittäjäjoukko, tuki sekä käyttäjäverkosto takaavat alustan varmuutta nyt ja tulevaisuudessa.

Järjestelmän monipuolisuudesta johtuen moni kotisivuston ylläpitäjä valitsee WordPressin kotisivunsa pohjaksi. Niin teki myös Mestaritiimi ja uusi sivusto toimii nyt väsymättömänä markkinoijana ensiluokkaisille rakennuspalveluille.

Tutustu Mestaritiimin uuteen sivustoon osoitteessa: https://mestaritiimi.fi

Nopeat, responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut WordPressiin

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut – rakkaalla lapsella on monta nimeä – ovat tärkein väyläsi yleisön tietoisuuteen.

Nykypäivänä yritys ilman kotisivuja on lähes sama kuin yritystä ei olisi olemassakaan. Hyvin rakennetut nykyaikaiset verkkosivut takaavat, että asiakas löytää tarvitsemansa tiedot helposti ja nopeasti. Tietoa erilaisista palveluista ja tuotteista etsitään jatkuvasti verkosta ja varsinkin uusille asiakkaille kotisivut ovat se tärkein väylä ja kanava palveluittesi löytämiseksi. Hyvin ja huolella tehdyt kotisivut kasvattavat luottamusta yritystoimintasi kohtaan ja toimivat tunnettuuden ja uskottavuuden rakentajana siinä missä markkinoijana ja brändäyksen työvälineenäkin.

Joustava digikumppani on suuri etu projektissa onnistumiseksi

Sisältömääriltään pienemmätkin kotisivut ovat näkyvin osa yrityksen digitaalista läsnäoloa. Kotisivut heijastavat yrityksen arvoja, toimivat brändi-ilmeen vahvistamisen työkaluna, asiakaspalvelupisteenä ja tunnettuuden tärkeänä työkaluna sekä digitaalisen markkinointikokonaisuuden ponnistuslautana. Sisällöillä on siis suuren suuri merkitys eikä niiden voi ajatella hioutuvan kerralla.

Tarjouksiimme sisältyykin aina lupaus keskittyä tilaajan toivomiin muutoksiin ja ottaa huomioon toiveet sisällöissä. Lopputuloksena saatiin aikaan Mestaritiimille WordPress-kotisivu-uudistus, joka:

  • tukee yrityskuvaa sekä sanomaltaan että graafisesti
  • tuo selkeästi esiin keskeiset palvelut
  • on teknisesti toimiva ja nopeasti latautuva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään selkeä ja asiakasystävällinen
  • tarjoaa responsiivisuudellaan miellyttävän käyttökokemuksen selauslaitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?