Uudistimme Emil Aaltosen museon verkkosivut

WordPress-verkkosivut Pyynikinlinna

Emil Aaltosen museon WordPress-verkkosivut uudistettiin käyttäjäkokemusta parantaen!

Pyynikinlinnassa sijaitsevan, teollisuusmies ja vuorineuvos Emil Aaltosen museon kotisivut kaipasivat uutta ilmettä ja selkeyttä. Vanhentunut teema aiheutti ongelmia, eivätkä kuvat tahtoneet enää latautua.

Sivustouudistuksessa keskityttiin modernisoimaan ilme säilyttäen kuitenkin tuttu värimaailma ja museomainen tunnelma, sekä samalla parantamaan käyttäjäkokemusta.

Visuaalisen rakentajan avulla ylläpito ja muutostyöt on jatkossa helposti toteuttavissa tilaajankin puolelta. Ohjeistus ja koulutus painottui visuaalisen rakentajan käyttöön niin, että sivuston ulkoasua ja värimaailmaa voi jatkossa muokata tarpeen mukaan.

Verkkosivustot aidosti tilaajalle toteutettuna

WordPress-verkkosivuja voidaan toteuttaa usealla menetelmällä, joista tilaajan näkökulmasta puhtaasti suoraan koodattu ratkaisu rajoittaa voimakkaimmin ulkoasuun vaikuttamisen mahdollisuuksia jatkossa, jollei itsellä ole koodaustaitoa.

Visuaalisen rakentajan avulla ja pääkäyttäjätason tunnuksilla, tilaajan on jo kevyenkin koulutuksen voimin mahdollista päivittää sivuston ulkoasua lähes rajattomasti, vaikkei syvällistä WordPress-osaamista ennalta olisikaan. Tarpeita ja osaamistasoja on monia, mutta tilaajalle on usein oleellista se, että aidosti ja täysin oikeuksin omistaa sivustokokonaisuuden ja jatkokehittäminen on mahdollista mahdollisimman laajasti myös täysin itse.

Tutustu Pyynikinlinna.fi museosivustoon!

Aika uusia kotisivut?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat erottuvat, näyttävät, nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin huomaa!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme hyvin erilaisia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne. Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan yhdessä lisää juuri teille sopivasta ratkaisusta!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?