Artio Oy -logo

Lahjakortit osana verkkokauppaa

LAHJAKORTIT

Kerroimme aiemmin uudistaneemme Himos Areenan lippukaupan ja kotisivut uuden, entistä paremmin Himoslomien laajat palvelut yhteen kokoavan domainin, himosravintolat.fi alle.

Uudistuksen yhtenä tärkeänä osasena oli lahjakorttien ja oheistuotteiden myynnin avaaminen samassa palvelussa, jossa tapahtumaliputkin myydään.

Lahjakortit saivat odotella omaa julkaisupäiväänsä, sillä palvelusta myydyt lahjakortit on hyödynnettävissä myös Himoslomien muissa sähköisissä palveluissa. Näiden integraatioiden mahdollistaminen ulkoisissa järjestelmissä vaati kokonaan uuden rajapinnan rakentamista Himosravintoloiden sekä muiden sähköisten myyntijärjestelmien välille. Rajapinnan ansiosta lahjakorttien käyttö maksutapana toimii nyt mm. himoslomat.fi-palvelussa sekä piakkoin avattavan Willin Lännen palveluissa.

Lahjakortit myynnin vauhdittajina

Lahjakortit on helppo ja oivallinen lahjaidea, joka helpottaa lahjan antajan valinnan vaikeutta ja takaa taatusti onnistuneen lahjan; voihan lahjansaaja itse valita, mihin myyjän palveluun tai tuotteeseen lahjansa käyttää.  Verkkokauppaa ylläpidettäessä lahjakortit mahdollistavatkin lisämyynnin riippumatta tuotteiden tai palveluiden valikoimasta.

 

Lahjakortit Himoslomien palveluihin

 

Haluatko sinäkin hyödyntää lahjakorttien mahdollisuudet?

Jos kotisivusi ovat WordPress -pohjaiset, tai sinulla jo on WooCommerce-verkkokauppa ja kiinnostuit mahdollisuudesta hyödyntää lahjakortteja omassa verkkopalvelussasi, otahan yhteyttä!

Katsotaan yhdessä, millainen ratkaisu palvelisi parhaiten juuri sinun asiakkaitasi ja toisi aina toivottua lisämyyntiä!

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?