Verkkosivut yrityksen käyntikorttina

Hannu Tiiri Oy -verkkosivut

Hannu Tiiri Oy lähti liikkeelle Herttajätkä-verkkosivupakettiratkaisulla.

Yksinkertaiset verkkosivut, jotka toimivat yrityksen käyntikorttina, sitä Hannu Tiiri toivoi

Kun haluat puhdasta energiaa ja tehdä samalla ekologisen ratkaisun, on aurinkopaneelit oikea valinta. Aurinko tarjoaa puhdasta energiaa luonnonvalon ja lämmön muodossa. Osa tästä ilmaisesta energiasta eli auringonvalosta voidaan muuntaa sähköksi aurinkopaneelien avulla. Mikäli harkitset aurinkosähköjärjestelmää omaan kohteeseesi, ota silloin ammattilaiseen yhteys, jotta saat koko paketin vaivattomasti.

Hannu Tiiri Oy on vastaus kysymykseesi, kun etsitä paikallista tekijää. Alussa on tärkeää kartoittaa kiinteistön sähköntarve, sillä suurin osa paneeleilla tuotetusta sähköstä käytetään itse. Tyypillisin järjestelmäkoko omakotitalossa koostuu 12-20 paneelista, mutta yritykseltä saa myös täysin räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Hyödynnä työn osuudesta kotitalousvähennys ja hanki laadukkaat järjestelmät Hannu Tiiri Oy:ltä. Yrityksen toimialueena ovat Jämsän ja Jyväskylän seutu.

Verkkonäkyvyys kuntoon

”Yritys on vielä verrattain uusi palveluntarjoaja aurinkopaneeleiden saralla, vaikkakin sähköasennuksista kasvot ovat tutut jo muutaman vuosikymmenen ajalta.  Kotisivujen myötä sain uuden tiedotuskanavan, joka mahdollistaa näkyvyyden 24/7. Koin verkkosivujen hankinnan tärkeäksi, sillä monet asiakaani antoivat samaa palautetta. Puskaradiolla minut kyllä löytää, mutta verkosta ei löydy kunnollista tietoa palveluista, saati yhteystiedoistani.

Niinpä päätin tarttua tuumasta toimeen ja otin yhteyttä Artioon. Oikeanlaisen kumppanin löytäminen on avaintekijä, jos osaamista ei löydy omasta takaa. Artiolla oli selkeät paketit, joista löysin heti juuri itselleni sopivan vaihtoehdon. Hinnoittelu sekä laskutus ovat selkeää ja helppoa eikä suuria aloituskustannuksia tarvinnut tehdä välittömästi. Kun verkkosivut ovat nyt luotu, voidaan niitä laajentaa jatkossa tarpeideni mukaan juuri sellaiseksi kuin haluan”, kommentoi Hannu Tiiri.

Toteutimme Hannu Tiiri Oy:n verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on rakennettu mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Yhdellä silmäyksellä näet helposti kaiken tarvittavan tai voit liikkua haluamaasi aiheeseen päänavigaation avulla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu Herttajätkä-toteutukseemme osoitteessa www.tiirioy.fi .

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?