Uusi saavutettava sivusto Muistiyhdistykselle

Jämsän Muistiyhdistys ry:n uudet WordPress-verkkosivut

Jämsän Muistiyhdistys ry on vuonna 1990 perustettu Muistiliiton jäsenyhdistys, joka toimii Jämsän kaupungin alueella. Yhdistyksen uusi Porukassa parempi – aivoterveyttä eläkevuosiin hanke 2022-2024 käynnistyi toukokuussa, ja sen myötä verkkosivusto sai uuden saavutettavan ja iloisen ilmeen WordPress-alustalle.

Hankkeessa edistetään eläköityvien ja hiljattain eläköityneiden jämsäläisten osallisuutta, aivoterveyttä ja arjen sujumista sekä ehkäistään koettua yksinäisyyttä. Hanke järjestää ohjattua ryhmätoimintaa sekä aivoterveyteen liittyviä yleisöluentoja ja koulutustilaisuuksia.

Uudistunut verkkosivusto palvelee entistä paremmin

Sivuston selkeyteen ja saavutettavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota. Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu muistisairautta sairastaville henkilöille, heidän läheisilleen, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle sekä kaikille muistisairauksista ja aivoterveyden edistämisestä kiinnostuneille.

Yhdistyksen toiminnasta, hankkeista ja erilaisista tapahtumista tiedotetaan verkkosivustolla, joten sivuston rakenne ja visuaalinen ilme haluttiin luoda saavutettavuusnäkökohdat huomioiden erilaisia käyttäjäryhmiä ja heidän digivalmiuksiaan ajatellen.

Vaikka sivusto on saavutettava, ei sen tarvitse olla tylsä. Kivoja kuvia, iloa ja raikkaita värejä täynnä oleva uusi sivusto tarjoaa tietoa yhdistyksen toiminnasta ja uudesta hankkeesta virkistävällä tavalla.

Porukassa parempi – WordPress-sivuston sisältö luotiin yhdessä hanketyöntekijöiden kanssa

Jo valmistusvaiheessa annettiin asiakkaalle opastus sisällön tuottamiseen, jolloin projekti saatiin näppärästi valmiiksi viivytyksittä.

Tutustu ja ihastu yhdistyksen toimintaan ja toteuttamiimme verkkosivuihin osoitteessa www.jamsanmuistiyhdistys.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?