Artio Oy -logo

Jämsänmäki uudisti verkkosivujen ulkoasun

Jämsänmäki uusi verkkosivujen ulkoasun. Sivusto on Artio Oy:n toteuttama WordPress-toteutus Jämsän kaupungille.

Artion toimittama WordPress-sivusto Jämsänmäki uudisti verkkosivujensa ulkoasun

Kiinteistö Oy Jämsänmäki on Jämsän kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Jämsän kaupungin brändiuudistuksen yhteydessä myös kaupungin kiinteistöyhtiön verkkosivujen ulkoasu uusittiin brändin mukaiseksi. Yhtiöllä on noin 400 rivi- ja kerrostaloasuntoa kuudessa taajamassa: Jämsän keskustassa, Jämsänkoskella, Kaipolassa, Hallissa, Länkipohjassa ja Koskenpäällä.

Vuoden 2016 syksyllä Kiinteistöyhtiö otti käyttöön verkkopalvelun, jonka avulla voi etsiä vapaita asuntoja sähköisesti. Sivusto on toteutettu saavutettavuusvaatimusten mukaisesti ja on kaikilla päätelaitteilla toimiva. Sivuston julkaisujärjestelmänä toimii WordPress. Jämsän kaupungin omistamia asuntoja sijaitsee aivan palvelujen ääressä Jämsän keskustassa sekä pienemmissä ja rauhallisemmissa taajamissa ympäri Jämsää.

Verkkosivujen ulkoasun tarkoituksena on houkutella uusia asukkaita Jämsään

Vapaita asuntoja on saatavilla runsaasti. Ota rohkeasti yhteyttä Jämsänmäkeen, kun olet muuttamassa Jämsään asumaan. Jämsään voit tulla töihin, opiskelemaan tai viettämään laadukasta vapaa-aikaa laajojen harrastusmahdollisuuksien parissa Himoksen äärellä.

Toimistolla asunnonhakijoita ja asukkaita palvelevat asuntosihteeri, toimistosihteeri ja asumisneuvoja. Yhtiön hallinnosta vastaa toimitusjohtaja, ja osakeyhtiön hallitukseen kuuluu viisi luottamushenkilöjäsentä. Asunnot ovat pääasiassa aravarahoitteisia, joten asuntoja haetaan asuntohakemuksella.

Kiinteistö Oy Jämsänmäki uudisti verkkosivujen ulkoasun rohkean värityksen, joka mukailee Jämsän kaupungin brändi-ilmettä.
Katso kaupungin vuokra-asunnot, jamsanmaki.fi

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?