Harrastevalikko sai Jämsän kaupungin uuden brändin ilmeen

Jämsän kaupungin harrastevalikko WordPress-toteutuksena

Harrastevalikko uudisti ilmeensä ja on nyt entistä kutsuvampi

Nyt kaikki harrastamaan! Jämsän kaupungin tarjoamalta sivustolta löydät takuulla juuri sinulle mielekästä sisältöä vapaa-ajan touhuihisi. Harrastustoimintaa tarjoavat tahot ovat syöttäneet järjestelmään paljon tietoa eri harrastuksista. Valikko onkin oiva väylä kuntalaiselle selailla ja tehdä valintaa omien vapaa-ajanharrastusten suhteen.

Harrastusten järjestäjä, käytä tilaisuus hyväksesi ja syötä tiedot maksuttomaan markkinointikanavaan. Yhdistysten lisäksi sivusto on avoin kaikille harrastustoimintaa tarjoaville tahoille. Valikko tarjoaa jäsennellysti tietoa harrastuksista, siitä käyttäjän on helppo seuloa harrastus vaikkapa oman iän perusteella.

Kaupungilta saamamme palautteen perusteella harrastuksen löytäminen  on ollut kuntalaisille helppoa ja vaivatonta. Sivusto on myös saanut paljon kiitosta sen helppokäyttöisyydestä harrastuspalveluja tarjoavien keskuudessa. WordPressillä rakennettu valikko toimii juuri niin kuin me Artiossa olimme asian ajatelleetkin. Voimme vain myhäillä tyytyväisinä saamastamme palautteesta, kertovat valikon tekijät Mimmi Puhakka ja Kirsi Äikäs.

Harrastevalikko uudistui ja sai Jämsän kaupungin brändi-ilmeen. Tutustu Harrastevalikkoon ja löydä oma lajisi osoitteesta  https://harrastukset.jamsa.fi

Lisätietoja projektista Artio Oy, puh. +358 401 464 154.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?