Artio Oy -logo

Petäjäveden kunta uudisti verkkosivunsa

Petäjäveden kunta uudisti verkkosivunsa

Artio Oy on uudistanut Petäjäveden kunnan verkkosivut. Vireä, viihtyisä ja järvirikas 4000 asukkaan kunta sijaitsee vain 25 minuutin päässä Jyväskylästä ja Keuruusta. Elämää värittää Unescon maailmanperintökohde Petäjäveden vanha kirkko, joka on tuhansien kansainvälisten matkailijoiden kohde.

Artio rakensi uuden verkkopalvelun Joomla-julkaisujärjestelmään.

Kuntaan uusi graafinen ohjeistus, se päivitettiin verkkosivuillekin

Kun kunnassa työstettiin vuoden 2019 jälkipuoliskolla uutta graafista ilmettä, päivitettiin verkkosivusto soveltuvin osin noudattamaan uutta graafista ohjeistusta. Muutos koski etenkin sivuston värimaailmaa ja fontteja. Kunnan vaakuna haluttiin haihduttaa sivuilta ja vaihtaa suunniteltuun uuteen tunnukseen. Uuteen ilmeeseen kuuluivat myös erilaiset leimasintyyppiset elementit ja kunnan perustamisvuositunnukset.

Muutos toteutettiin alkuvuonna 2020. Kaikkia toiveita emme pystyneet täyttämään, koska halusimme tehdä muutokset siten, että digipalvelulain edellyttämät saavutettavuusvaatimukset otetaan huomioon mm. kontrastien osalta. Seikka luonnollisestikin hyväksyttiin kunnassa, ja pääsimme hyvään yhteisymmärrykseen sivuston ulkoasusta.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Arto Saraniva, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?