Harrastushaku tuo sisältöä vapaa-aikaasi!

Harrastushaku Jämsän kaupungille

Harrastushaku auttaa Jämsässä löytämään seudun moninaiset harrastusmahdollisuudet. Nyt tarjonta kootaan verkossa yhteen paikkaan, josta jokainen voi löytää itselleen mieluisen harrastuksen. Artion toimittama Harrastusvalikko-sivusto on avattu Jämsän kaupungin internetsivujen yhteyteen.

Uusi selkeä ja helppokäyttöinen harrastushaku harrastusta hakeville ja harrastuspalveluja tarjoaville

Nyt kaikki harrastamaan! Harrastushaku auttaa sivustolta löytämään mielekästä sisältöä vapaa-aikaasi. Kunhan kaikki harrastustoimintaa tarjoavat ovat syöttäneet järjestelmään tiedot eri harrastuksista, on kuntalaisten helppo selailla ja tehdä valintaa omien vapaa-ajanharrastusten suhteen. Nyt kannattaakin eri harrastusten järjestäjien käyttää hyväkseen tämä maksuton markkinointikanava. Yhdistysten lisäksi sivusto on avoin kaikille harrastustoimintaa tarjoaville tahoille.

Valikon tarkoituksena on tarjota jäsenneltyä tietoa harrastuksista. Näin käyttäjän on helppo löytää esimerkiksi oman iän perusteella sopiva harrastus. Toivomme, että uuden harrastuksen löytäminen on jokaisella kuntalaiselle valikon avulla helppoa ja vaivatonta. Sivustosta on pyritty tekemään selkeä ja helppokäyttöinen niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville – näin me Artiossa olemme asian ajatelleet.

Harrastushaku Liikkuva koulu -hankkeen kanssa

Katja Pohjoismäki kommentoi: ”Harrastevalikkoa alettiin työstämään keväällä 2019 yhteistyössä Liikkuva koulu -hankkeen kanssa. Valikon ajatuksena on tarjota kaikille kuntalaisille yksi helppo kanava, josta löytää alueen harrastukset kootusti. Maksuttomalla kanavalla halusimme tukea kaikkien järjestöjen tekemää työtä paikkakunnalla. – Esimerkiksi koulut eivät voi markkinoida yksittäisten yhdistysten harrastusmahdollisuuksia Wilma-viestien kautta, mutta tällaista koko kunnan valikkoa voidaan hyvin markkinoida suoraan koteihinkin. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja jokainen harrastusmahdollisuuden tarjoaja voi syöttää harrastuksensa tekemällä tunnukset.

Harrastevalikko rakennettiin yhteistyössä Artion asiantuntija- avulla ja toteutus on mielestäni raikas ja hyvin toimiva. Ulkoasu on helposti saavutettava ja kaiken tarvittavan näkee sopivasti yhdellä silmäyksellä.  Kun  osaaminen löytyi omalta paikkakunnalta, pystyimme järjestämään käyttöönottovaiheessa yhteiskoulutuksen järjestöille iltatilaisuuden merkeissä yhdessä Artion kanssa. On mukavaa toimia, kun tutut henkilöt ja apu on lähellä,  mikäli ongelmia tulisi vastaan. Koen, että projekti oli helppo viedä läpi Artion kanssa, joten mielelläni suosittelen heitä kumppaniksi tämän tyyppisissä digitaalisissa ratkaisuissa”.

Projekti oli erittäin mielenkiintoinen ja pääsimme toteuttamaan monipuolisen hakusuodatuksen, jossa harrastusta etsivä voi hakea sopivia harrastuksia monilla eri kriteereillä. Koulutustilaisuudessa eri järjestöt ottivat järjestelmän nopeasti haltuunsa, ja eri harrastuksia onkin jo syötetty kiitettävää vauhtia. Ylipäätään palaute järjestöjen ja kaupungin suunnalta on ollut kovasti innostunutta, selkeästi tämän kaltaiselle verkkosivustolle oli tilausta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Harrastusvalikon alustana toimii WordPress-julkaisujärjestelmä, johon sitten olemme luoneet kaikki palvelua tukevat toiminnot. Sivuston on otettu hyvin vastaan ja se onkin jo alkanut täyttyä useilla erilaisilla mielenkiintoisilla harrastusmahdollisuuksilla.

Tutustu Jämsän kaupungin Harrastrvalikkoon ja löydä oma lajisi osoitteesta  www.jamsa.fi/harrastukset

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka tai Kirsi Äikäs puh. +358 401 464 154.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?