Uudistimme Jämsän Muistiyhdistyksen verkkosivut WordPressiin!

Saavutettavuus on yhdenvertaisuutta

Saavutettavat digipalvelut rakentavat yhdenvertaista Suomea. On tärkeää, että digitaaliset palvelut ovat kaikkien ulottuvilla. Tällöin jo digipalvelujen suunnittelussa tulee huomioida ihmisen erilaisuus.

Saavutettavuus on tekniikkaa, helppokäyttöisyyttä ja sisällön ymmärrettävyyttä

Eli verkkopalvelujen saavutettavuus palvelee meitä kaikkia netin käyttäjiä. Vaikka laki digitaalisten palvelujen saavutettavuudesta koskee tällä hetkellä vielä rajattua joukkoa verkkopalveluja, on se tulossa koskemaan mm. verkkokauppoja vuonna 2025.

Saavutettava sivusto Jämsän Muistiyhdistys ry
Jämsän Muistiyhdistys ry:n WordPress-sivusto toteutettiin saavutettavana

‍Jämsän Muistiyhdistys ry on Muistiliiton jäsenyhdistys

Jämsän Muistiyhdistys ry toimii Jämsän kaupungin alueella. Yhdistyksen uusi ”Porukassa parempi – aivoterveyttä eläkevuosiin” -hanke 2022-2024 käynnistyi toukokuussa, ja sen myötä verkkosivusto sai uuden saavutettavan ja iloisen ilmeen WordPress-alustalle.

Uudistunut verkkosivusto palvelee entistä paremmin

Sivuston selkeyteen ja saavutettavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota. Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu muistisairautta sairastaville henkilöille, heidän läheisilleen, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle sekä kaikille muistisairauksista ja aivoterveyden edistämisestä kiinnostuneille.

Yhdistyksen toiminnasta, hankkeista ja erilaisista tapahtumista tiedotetaan verkkosivustolla, joten sivuston rakenne ja visuaalinen ilme haluttiin luoda saavutettavuusnäkökohdat huomioiden erilaisia käyttäjäryhmiä ja heidän digivalmiuksiaan ajatellen.

Vaikka sivusto on saavutettava, ei sen tarvitse olla tylsä. Kivoja kuvia, iloa ja raikkaita värejä täynnä oleva uusi sivusto tarjoaa tietoa yhdistyksen toiminnasta ja uudesta hankkeesta virkistävällä tavalla.
TUTUSTU REFERENSSIIN »

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

WordPress & WooCommerce

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Verkkokaupan avulla myyt ja mainostat tuotteitasi ympäri vuorokauden.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosaksi. Se on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.
LUE LISÄÄ»
… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592 .

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.
KATSO LISÄÄ JA TILAA VERKKOTUNNUS »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?