Materiaalipankki eli Artion maksuttomat ladattavat digioppaat

Digimarkkinoinnin keskeiset termit

Puhutaanpa hetki digimarkkinoinnista!

Mitä termillä ”digimarkkinointi” tarkoitetaan? Sillä tarkoitetaan markkinointia ja sisällöntuotantoa, joka tapahtuu digitaalisilla alustoilla eli verkkosivuillasi ja sosiaalisessa mediassa. Vaikket koskaan varsinaisesti mainostaisi mitään, on viestintäsi näissä kanavissa aina osa markkinointikokonaisuuttasi.

Digimarkkinoinnista on tullut välttämätön osa menestyvää liiketoimintaa, toimialasta riippumatta. Saavuttaaksesi maksavia asiakkaita, sinun tulee markkinoida jatkuvasti ja aktiivisesti. Jotta tämä kaikki toteutuu, kannattaa sähköiselle markkinoinnille luoda oma strategiansa.

Lataa Artion maksuttomia digioppaita materiaalipankistamme

Olemme koonneet juuri sinun avuksesi maksutonta, ladattavaa materiaalia!
Lataaminen on helppoa, laitat vain rastin ruutuun ja lataat oppaan omaksesi.

Tiesithän, että ruksitus on pakollinen toiminto lataamisen yhteydessä. Muutama vuosi sitten voimaan tulleen GDPR-lainsäädännön mukaan asiakkaan täytyy aina hyväksyä yhteystietojensa luovuttaminen, kun kyseisiä tietoja pyydetään luovuttamaan sähköisesti.

Digisanakirja sisältää digimarkkinoinnin keskeiset termit

Oletko huomannut, että yrityksessäsi ei välttämättä ole markkinoinnille määriteltyjä resursseja? Usein yrityksissä kaikki aika menee varsinaisen työn tekemiseen ja aikaa markkinointiin on varsin vähän, jos lainkaan.

Oletteko kenties pysähtyneet ja pohtineet, että digimarkkinointiakin täytyisi tehdä. Hetken googlailun jälkeen hikipisarat kirpoavat otsalle ja verenpaine kohoaa. Mikä ihmeen LIIDI, KONVERSIO, SEM ja ROAS?

Tässä vaiheessa markkinointiin käytettävien resurssien ja työnjaon määrittäminen talon sisällä olisi takuulla ajankohtaista. Vai voisiko sittenkin olla tarvetta ulkopuoliselle asiantuntijalle, jolloin voit kääntyä Artion puoleen.

Lataa maksuton digisanakirjamme ja ota digimarkkinoinnin keskeiset termit haltuun. Samalla opit ymmärtämään markkinointijargoniamme!

KLIKKAA DIGISANAKIRJAN LATAUKSEEN »

Oletko ajatellut ryhtyä verkkokauppiaaksi?

Oletko miettinyt, että verkkokauppa-alustasi vaatii päivitystä asiakaskunnan ja myynnin kasvettua? Tai onko sinulla kenties hankaluuksia verkkokauppapohjasi ulkoasullisissa muutoksissa? Onko kenties kategorioiden muokattavuudessa tullut raja vastaan ja et voi enää laajentaa valikoimaasi? Vai pyyhkivätkö kilpailijat yksinkertaisesti ohi verkkokaupan näyttävyydessä ja toimivuudessa?

Kokosimme sinulle oppaan helpottamaan tärkeiden valintojen teossa. Samalla johdatamme sinut kohti parempia, kestävämpiä ja loppukustannuksiltaan tehokkaampia ratkaisuja!

KLIKKAA VERKKOKAUPPIAAN OPPAASEEN »

Instagramin perusteet – ota Instagram haltuun

Onko yrityksesi Instagram vielä lapsenkengissä?

Oppaamme antaa pienen johdatuksen Instagramin perusominaisuuksiin:

  • Opi määrittämään yritysprofiilisi tärkeät tiedo
  • Tutustu algoritmeihin ja niiden toimintaan
  • Ymmärrä häshtägien tärkeys

 

Näiden kaikkien avulla pääset jyvälle siitä, miten saat yleisösi sitoutumaan.

KLIKKAA IG-OPPAAN LATAUKSEEN »

103 postausideaa someesi

Takkuaako sisällöntuottaminen sosiaalisen median alustoille?

Arjen kiireessä läsnäolo somealustoilla jää helposti sen ”oikean työn” jalkoihin eikä sisältöä ehdi edes miettimään, saati tuottamaan.

Ratkaisu ongelmaa helpottamaan on somesuunnitelma, mutta senkään tekemiseen ei tahdo aika eikä oikein innostuskaan riittää.

Helpota somestressiä ideapankkimme avulla! Poimi toiminnallesi sopivimmat ideat, ja jatkojalosta niitä. Innostu uudelleen olemaan läsnä sosiaalisen median puolella!

KLIKKAA LATAAMAAN 103-POSTAUSIDEAA »

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592

Tarvitsetko apua markkinointiin tai maksulliseen mainontaan

O‍ta Artio avuksesi, kun oma aika ei riitä!

Meillä on tarjolla:

  • Orgaanista sisällöntuotantoa somealustoille
  • Maksullisen mainonnan apua somessa
  • Google Ads -hakukonemainontaa
  • Markkinoinnin automaatioita
  • Verkkosivujen suunnittelua
  • Verkkokauppojen uudistuksia
  • Webhotellin palvelut

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?