Artio Oy -logo

Uudistimme Porakaivoliike Kallioniemen verkkosivut WordPressiin!

Juhannuskuva, kaksi vihtaa laiturilla

Vielä pari päivää ja pääsemme jälleen kerran nauttimaan juhannuksesta. Suomen keskikesän juhla ja valoisa kesä tarjoaa nyt parastaan.

Nauti sinäkin aurinkoenergiaa, ystävien seuraa ja hyvää ruokaa. Niin me Artiolaiset ainakin aiomme tehdä! Rentoudutaan ja nautitaan perisuomalaisesta keskikesän juhlasta

Toiset sitovat saunaan vihdan, toiset vastan. Lainaamme tässä Marttojen ohjetta, jotta saat juhannussaunaasi jomman kumman.

Tarvitset

Hyvin käteen sopiva nippu ohuita, noin puolen metrin pituisia rauduskoivun oksia. Yksi ohut, pitkä (hieskoivun) oksa siteeksi.

Tee näin:

  • Poista rauduskoivun oksien tyvestä lehdet ja sivuhaarat reilun kämmenen leveydeltä. Jos oksassa on suoraan sivulle sojottavia haaroja, poista nekin.
  • Kokoa oksista tasainen kimppu. Aseta oksat niin, että lehtien kiiltävät pinnat tulevat päälle, koska sileä vihta tai vasta on miellyttävä iholla.
  • Ota sidonta-oksasta sivuhaarat pois, mutta jätä muutama lehti latvaan. Väännä ja kierrä oksa notkeaksi.
  • Työnnä sideoksa tyvi edellä kimpun läpi lehdettömäksi karsittujen varsien ja lehtien rajasta.
  • Vedä sidettä kimpun läpi, kunnes latvaa on jäljellä noin 15 cm. Kierrä side oksien ympärille tiukaksi silmukaksi. Tee toinen silmukka kädensijan tyviosaan ja kiristä. Työnnä siteen loppupää oksien alle. Leikkaa tyvi puukolla tasaiseksi.
  • Voit tehdä siteeksi pannan koivunoksista ja pujottaa sen tyven ympärille. Jos sitominen tuntuu liian vaikealta, kiinnitä kimppu kumilenkillä.

– Martat-

Uudistimme Porakaivoliikkeen verkkosivut

Jos alat empiä juhannuslöylyjen lomassa lämpö- tai vesikaivon hankintaa tai paikkaa, kannattaa heittää varpu sivuun ja ottaa asiasta selvää vaikkapa netistä.

Porakaivoliike Kallioniemi Oy:n verkkosivut porakaivoliikekallioniemi.fi palvelevat vuorokauden ympäri. Nettisivuilta saat kattavasti tietoa sekä maalämpöratkaisuista että vesikaivon hankinnasta.

Ja aina voi soittaa, Porakaivoliike Kallioniemi palvelee ystävällisesti ja iloisella otteella. Kaupanpäälle saat takuulla hyvän mielen.

Porakaivoliike Kallioniemi Oy -verkkosivu värikkäästi WordPressiin

Verkkosivujen moottorina toimii WordPress

Kuten suurin osa muistakin nykyään toimittamistamme verkkosivustoista ja verkkokaupoista, on myös Porakaivoliike Kallioniemen verkkosivusto rakennettu WordPress-alustalle.

Syy tähän on sen helppokäyttöisyys, joka tekee WordPressistä maailman suosituimman julkaisualustan. Jos ja kun asiakas haluaa itse päivittää verkkosivujaan, ei se saa olla hankalaa.

Alusta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet verkkosivujen laajennukseen. WordPressillä rakentaa lähes minkälaisia ratkaisuja tahansa – lisäosia on saatavilla lukuisia. Julkaisualusta ei siis rajoita luovuutta verkkopalvelun kehittämisessä.

Ja se mitä lisäosien avulla ei ole tarjolla, koodataan itse toimistomme osaavissa käsissä.

Tutustu referenssiin »

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

WordPress & WooCommerce

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Verkkokaupan avulla myyt ja mainostat tuotteitasi ympäri vuorokauden.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosaksi. Se on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.

Lue lisää »

… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592.

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?