Artio Oy -logo

Perinteiset markkinapaikat siirtyivät verkkokauppaan

WooCommerce-verkkokauppa Jämsän Äijän markkinat

Jämsän Äijän markkinat myy kauppapaikat verkkokaupassa

Markkinoiden järjestäminen on suuri ponnistus yrittäjille. Viime vuosina talkootyöntekijöitä on ollut vähenemään päin. Tämän vuoksi paikalliset yrittäjät ryhtyivät miettimään, että voisiko markkinapaikkoihin liittyvää myyntityötä helpottaa jollakin tapaa?

‍Markkinapaikkojen myynti alkoi 25.4.2022.

Asiakas valitsee tuotteista itselleen sopivimman paikkavaihtoehdon. Paikkoja voi valita niin erikseen kuin vierekkäinkin ja tuotteet on hinnoiteltu eri vyöhykkeiden mukaan. Tarjolla on sähköistettyjä paikkoja, joihin on mahdollista ostaa valo- tai voimavirtapaikkoja.

Useampaan paikkaan on lisätty linkki karttakuviin alueesta, jotta oman mieluisan kauppapaikan löytäminen on helpompaa.

Markkinat tehdään yhteistyössä Jämsän Yrittäjänaisten, Jämsän Yrittäjien sekä Jämsän kaupungin kanssa.

LUE LISÄÄ TUTUSTU VERKKOKAUPPAAN »

Helppokäyttöinen, toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka on auki 24/7.

Mikset sinäkin alkaisi verkkokauppiaaksi. Verkossa voi myydä lähes mitä tahansa!

Voit jättää meidän huoleksemme nykyaikaisen verkkokaupan turvallisuusvaatimukset ja verkkokaupan skaalautuvuuden. Kauppasi mukautuu eri kokoisille laitteille ja ostaminen on helppoa.

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa ja verkkokauppojen moottorina toimii WooCommerce. Maksunvälittäjänä projekteissamme toimii Paytrail.
Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille ja joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Verkkosivut hakukoneille

Me autamme asiakasta SEO-optimoinnin asiantuntijana eli varmistamme, että sivut ovat hakukoneiden näkökulmasta sisältörikkaat ja oikein optimoidut.

PÄIVITÄ TAI HANKI UUDET WORDPRESS-KOTISIVUT »
… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

KATSO LISÄÄ JA TILAA VERKKOTUNNUS »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?