Artio Oy -logo

HimosGolfin verkkosivusto freesinä ja palvelevana WordPressiin!

Artio uudisti HimosGolf-verkkosivuston WordPressiin

Kenttäranking-arviointitutkimuksen Vuoden 2021 kehittyneimmän Golfkentän tittelin ansainnut HimosGolf on saanut uudet, entistä paremmin palvelevat kotisivut WordPressiin!

Miksi mennä muualle, kun voit tulla HimosGolfin vehreille viheriöille Jämsään
Jämsä sijoittui vuoden 2021 matkailualueiden kilpailussa upeasti toisella sijalle. Eikä suotta, meillähän on vehreimmät golfviheriöt, Suomen ainoa Saunakylä, Etelä-Suomen parhaat Himos laskettelukeskuksen rinteet ja tietenkin kesän kovimmat musiikkifestarit.

Himoksen alueella ja Jämsässä voi liikkua nauttien luonnosta ja puhtaista vesistä. Meillä on tarjolla runsaasti laadukkaita matkailupalveluita ja paljon majoituskapasiteettia. Jämsän keskustaan maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut lähiliikuntapaikka, jossa voi uimisen ja rennon vapaa-ajan vieton lisäksi kokeilla ulkokuntosalia tai leikki- ja liikennepuistoa.

Samalla alueella on Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk.Off.Ice- harjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun ja alueella on myös kumpareinen ja mutkitteleva Pump track-rata, jossa voi ajellaan pyörillä sekä potku- ja rullalaudoilla.

Koska olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, meille on helppo tulla kauempaakin. Ja vielä helpompi tänne on jäädä, sillä tarjoamme todella hyvät mahdollisuudet etätyöntekoon unohtamatta Jämsä Tehtaan yhteisöllistä etätyöpistettä. Tule upeiden harrastusmahdollisuuksien äärelle Jämsän Himokselle, kommentoi HimosGolfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen.

TUTUSTU HIMOSGOLFIN UUSIIN VERKKOSIVUIHIN!

Uudistimme Artiolla HimosGolfin verkkosivuston WordPressiin!

Uudistuksessa varmistettiin saumaton skaalautuvuus kaikkiin selainlaitteisiin.

Nopeasti latautuvan, selkeän ja ongelmattoman mobiilinäkymän tärkeys korostuu kauden avauduttua, mobiiliselaajien määrän noustessa jopa kymmeniä prosentteja. Osa laadukasta kenttäkokemusta onkin myös verkkosivuston laadukas käyttökokemus.

Lähtökohtana miellyttävä käyttökokemus ja vaivaton, lyhyt ostopolku

Uudistuksen tärkeimpänä lähtökohtana oli sivuston sujuvampi hallittavuus sekä helppo ja vaivaton asiakaskokemus lempeine ja lyhyine ostopolkuineen. Olit sitten seuran jäsen tai vieraspelaaja, sivustolle saavuttuasi polun peliajanvaraukseen ja kenttätietoihin on oltava lyhyt ja helposti havaittavissa.

Nykyaikainen verkkosivusto on tärkeä väylä konversion saavuttamiseksi, oli tavoitteena millainen konversio tahansa.

Myös sivuston latautumisnopeus vaikuttaa ratkaisevasti siihen, syntyykö konversioita ja löytyykö oleelliset, haettavat tiedot näppärästi. Jos Etusivu ei lataudu, selaaja poistuu ratkaisevien sekuntien kuluttua!

LUE KAIKKI HIMOSGOLF REFERENSSISTÄ >>

Väylät kuntoon viestinnässä ja kartalla

Osana verkkosivu-uudistusta tarvittiin myös mahdollisuus helppoon ja nopeaan sisäiseen viestintään. Artion pikapilvipalvelun avulla viestintää on helppo hallita ja tiedonvälitys on jouhevaa eri tahojen kesken. Myös aikansa eläneeseen väyläkarttaan toivottiin uutta, freesiä ilmettä.

HimosGolfin vahva näkemys ja loistava valmistautuminen

Meille Artiolla HimosGolf asiakkaana näyttäytyi ensiluokkaisena vahvalla ja määrätietoisella valmistautumisellaan projektiin. Heille oli heti alusta asti selvää, mitä etusivulle halutaan nostaa ja millainen valikkorakenteesta halutaan.

Sivuston visuaalisen ilmeen ja sivujen lopullisen layoutin muodostamisessa ennalta määritelty sisältö helpottaa ja nopeuttaa suunnittelua!

TUTUSU MUIHIN TÖIHIMME TAI OTA YHTEYTTÄ!

Helposti hallittavat, jokaiselle asiakkaalle kustomoidut, turvalliset sivustokokonaisuudet!

– helposti itse päivitettävät sisällöt

– sivustot ovat aina laajennettavissa kieliversioin

– kokonaistaloudellisesti edulliset ratkaisut

– liiketoimintaa aidosti ymmärtävän ja välittävän kumppanin

– nopean reagoinnin aina, kun jokin askarruttaa

– jatkokehitykseen sitoutuvan, parastasi ajattelevan toimijan, johon voit aina luottaa!

PÄIVITÄ TAI HANKI UUDET WORDPRESS-KOTISIVUT »
… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

KATSO LISÄÄ JA TILAA VERKKOTUNNUS »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?