Älä hukkaa näkyvyyttäsi hakukoneissa

uudista verkkopalvelusi hakukoneille ajoissa

Yrityksen kotisivut ja verkkokauppa kannattaa pitää ajan tasalla ja uudistaa aika ajoin

Syitä verkkopalvelun uudistamiseen ja säännölliseen päivittämiseen on monia. Tärkein niistä on saada sivuille näkyvyyttä hakukoneissa eli lisää kävijöitä ja lisää mahdollisia asiakkaita. Hakukoneet arvostavat tuoretta sisältöä ja tulkitsevat päivittymättömillä sivuilla olevan tiedon helposti vanhentuneeksi ja laskevat niiden sijoituksia hakutuloksissa.

Uudista verkkopalvelusi ajoissa

Nopeasti latautuvat ja Googlea kiinnostavat kotisivut
Paitsi että tekemämme verkkosivut hakukoneoptimoidaan, otamme huomioon myös sivuston latausnopeuden. Käyttäjäystävälliset kotisivut latautuvat nopeasti ja sisältö on helposti hahmotettavissa.‍ Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit. Käyttäjäystävälliset kotisivut latautuvat nopeasti ja sisältö on helposti hahmotettavissa.‍

Sivuston latausnopeus vaikuttaa käytettävyyteen

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa
Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin. Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Verkkosivut hakukoneille

Me autamme asiakasta SEO-optimoinnin asiantuntijana eli varmistamme, että sivut ovat hakukoneiden näkökulmasta sisältörikkaat ja oikein optimoidut.

PÄIVITÄ TAI HANKI UUDET WORDPRESS-KOTISIVUT »
… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

KATSO LISÄÄ JA TILAA VERKKOTUNNUS »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?