Artio Oy -logo

Jämsän Äijän markkinapaikat myyntiin verkkokaupassa

WooCommerce-verkkokauppa Jämsän Äijän markkinat

Varhaisimmat tiedot painetuista lähteistä ovat vuodelta 1969, jolloin Jämsän Yrittäjänaiset pitivät Jämsässä Vanhan ajan markkinat.

Vuosien kuluessa järjestämiseen on ottanut osaa myös Jämsän yrittäjät ja nykypäivänä Jämsän Äijän markkinat on vakiintunut nimi Jämsän kesämarkkinoille. Markkinat tehdään yhteistyössä Jämsän Yrittäjänaisten, Jämsän Yrittäjien sekä Jämsän kaupungin kanssa.

Nykyään markkinoiden tapahtuma-ajankohta on heinäkuun ensimmäisen viikonlopun vaihteessa ja ne ovat kasvaneet vuosien saatossa muutaman kymmenen markkinamyyjän tapahtumasta tämän päivän noin sataan markkinapaikkaan. Samalla markkinat ovat siirtyneet torialueelta pitkälle osalle Jämsän kaupungin keskuskatua.

Myyntipaikkojen laajentumisen ja markkinoiden suosion syynä lienee, että samaan aikaan Jämsässä järjestetään yksi Suomen suosituimmista kesätapahtumista, Iskelmäfestivaalit Himoksella.

Perinteiset markkinapaikat siirtyivät verkkokauppaan

Markkinoiden järjestäminen on suuri ponnistus yrittäjille. Viime vuosina talkootyöntekijöitä on ollut vähenemään päin, joten markkinoiden järjestäminen sekä itse markkinapaikkojen myyminen ovat vieneet runsaasti aikaa yhdistyksen aktiiveilta. Tämän vuoksi paikalliset yrittäjät ryhtyivät miettimään, että voisiko markkinapaikkoihin liittyvää myyntityötä helpottaa jollakin tapaa?

Koska paikallista osaamista oli tarjolla, yrittäjät kääntyivät Artio Oy:n puoleen. Palaverissa käytiin läpi heidän tarpeensa, millä tapaa paikkamyynti on tähän mennessä hoidettu ja mitä toiveita heillä on verkkokaupan suhteen.

Hihat käärittiin jo kesällä 2021, jolloin markkinapaikkojen demoversio nostettiin pystyyn, tarkoituksena avata verkkokauppa ensi kertaa elomarkkinoille. Valitettavasti korona alkoi kumittella jälleen kerran ja jouduimme perumaan suunnittelemamme tapahtuman. Niinpä verkkokaupankin lanseeraus siirtyi keväälle 2022, kun kesämarkkinoiden myynti alkoi.

Tarjolla on useamman tyypistä markkinapaikkaa

Markkinapaikkojen myynti alkoi 25.4.2022.  Tarjolla on:

  • 2 metriä leveät sähköistämättömät markkinapaikat alueella A, jotka ovat merkittynä karttaan kirjaimin a – p
  • 4 metriä leveät sähköistämättömät ja sähkölliset (valo- ja voimavirta) markkinapaikat, jotka löytyvät  markkina-alueilta A – B
  • 6 metriä leveät sähköistämättömät ja sähkölliset (valo- ja voimavirta) markkinapaikat, jotka löytyvät  markkina-alueilta A – BJämsän Äijän markkinat verkkokaupassa

Asiakas valitsee tuotteista itsellensä sopivimman paikkavaihtoehdon. Paikkoja voi valita niin erikseen kuin vierekkäinkin ja tuotteet on hinnoiteltu eri vyöhykkeiden mukaan. Tarjolla on sähköistettyjä paikkoja, joihin on mahdollista ostaa valo- tai voimavirtapaikkoja. Asiakkaille on useampaan paikkaan lisätty linkki karttakuviin alueesta, jotta oman mieluisan kauppapaikan löytäminen on helpompaa.

 

Jämsän Äijän markkinoiden myyntipaikat ovat varattavissa
puhelinnumerosta 040 752 1093 tai osoitteessa jamsanmarkkinat.fi.

 

Me Artiolla toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset verkkokaupat 

Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.  Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa , niin ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Mimmi Puhakka. Meillä verkkosivujen pohjana toimii WordPress ja verkkokauppojen moottori on WooCommerce.  Maksuvälittäjänä projekteissamme toimii Paytrail.

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?