Artio Oy -logo

Onko kotisivut päässeet pölyyntymään, näkyykö aika ajaneen niistä ohi?

KeS-siltaykköset - uusi WordPress-verkkosivusto

Olisiko kevätsiivouksen aika?

Teemme teille verkkosivut, jotka on helppo päivittää itsekin!

Toteutamme nykyaikaiset ja responsiiviset, yrityksesi näköiset kotisivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

KeS-Siltaykköset Oy – monipuolisen korjausrakentamisen rautainen ammattilainen

Korjausrakentamista jo vuodesta 2007 lähtien – erikoisosaamisena sertifioidut vedeneristykset, kosteuden katkaisut, betonirakenteiden korjaus ja erilaiset pinnoitukset. Erikoisosaaminen ei rajoitu pelkästään siltarakenteiden korjauksiin, vaan yritys tarjoaa uudis- ja korjausrakentamispalveluja kaikkeen rakentamiseen.

Yrityksen edeltävät verkkosivut olivat jo liki kymmenen vuoden takaa, joten nykyaikaisille nettisivuille alkoi olla kova tarve. Uudistuksen myötä verkkosivut siirrettiin WordPress-verkkoalustalle ja samalla ulkoasua modernisointiin ja eri päätelaitteiden responsiivisuutta parannettiin.

Asiakas halusi uudistaa verkkosivujen sisällöt kokonaisvaltaisesti, sillä tuoreimmatkin tiedot olivat jo vuosien takaa ja sisältö niissä oli vanhentunutta.

Lue lisää ja tutustu referenssiin!

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla.

Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Verkkosivut hakukoneille
Me autamme asiakasta SEO-optimoinnin asiantuntijana eli varmistamme, että sivut ovat hakukoneiden näkökulmasta sisältörikkaat ja oikein optimoidut.

PÄIVITÄ TAI HANKI UUDET WORDPRESS-KOTISIVUT »
… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?
Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

KATSO LISÄÄ JA TILAA VERKKOTUNNUS »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?