Verkkosivun suunnittelu lähti logosta

Retro-Osan WordPress-sivuston teki Artio Oy

Retro- ja nykyautoilijan palveleva varaosaliike

Retro-Osa on vasta avattu autojen varaosaliike Jämsässä. Liikkeen valikoimiin kuuluvat vanhempien ja nykyautojen varaosat, voiteluaineet ja öljyt sekä traktoreiden yleistarvikkeet. Liikkeestä löytyy autojen perussettiä Lasolista lähtien…
Varsinainen aarreaitta on liikkeen retro-osat! Tuulilaseja, pakoputkia, sähköosia ja muita auton tarpeita on varastoon kertynyt 50-luvulta alkaen. Tuumakoon pultteja ja muttereita myös on laatikkomäärin.
Kannattaa käydä katsomassa ja tulla kauempaakin. Kauppias tarjoaa kahvit sillä välin, kun itse käy varastossa aarteita etsimässä. Toki aina voi soittaa, ja verkkosivulta löytyy lomake, jolla harvinaisempaakin osaa voi tiedustella.
Jos tarvitset varaosia vanhempaan tai uudempaan autoon, niin ota rohkeasti yhteyttä!” kehoittavat Janne ja Virpi Retro-Osasta. Legendaarisen, yli 70 vuotta samassa kiinteistössä toimineen S. Sieväsen autoliikkeen tarina jatkuu.

Verkkosivun suunnittelu lähti logosta

Uusi yritys tarvitsi logon, tunnuksen, jota käyttää erilaisissa yhteyksissä verkkosivujen lisäksi, kuten esim. sosiaalisessa mediassa. Logoon haettiin asiaankuuluvaa retrohenkistä tunnelmaa. Kun logo oli saanut muotonsa, oli sen ympärille helppo lähteä rakentamaan verkkosivun visuaalista ilmettä.
Kirjasimet, värit, kuvien ilme ja tekstin sävy on sivulla konstailematon, helposti lähestyttävä. Julkaisualustana tietysti WordPress!
”Kiitos Artio Oy yhteistyöstä”, kiittää Retro-Osa Facebook-sivullaan.
Heti julkaisun jälkeen somekanava keräsi tykkääjiä ja seuraajia useampia satoja.
Retro-Osan verkkosivut ovat osoitteessa retro-osa.fi.

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Päivitä tai hanki uudet WordPress-kotisivut »

… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.
Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatus sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?