Miksi Elementor on meidän valintamme, kun kehitetään uutta sivustoa

WordPress lisäosien kruunaamaton kuningatar - Elementor Pro!

Parhaimmat lisäosat jakavat mielipiteitä siinä kuin mikä tahansa muukin asia maailmassa

WordPress on alun perin blogien julkaisuun kehitetty alusta, josta ajan myötä on kehkeytynyt maailman suosituin alusta kotisivujen sekä verkkokauppojen pohjaksi.

Avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress loistaakin juuri lähes rajattoman muokattavuutensa, sekä laajan ja jatkuvan kehitystyön ansiosta suosittuna valintana kotisivujen pohjaksi niin meillä Suomessa, kuin muuallakin maailmassa.

Ilman ainuttakaan lisäosaa, alusta olisi kuitenkin edelleen vain sitä, mihin se alun perin kehitettiin – pelkkä riisuttu blogialusta kenelle tahansa, joka tahtoo jakaa tajunnanvirtaansa tai ilosanomaansa tavoittamilleen lukijoille.

LUE_TARKEMMIN_BLOGISTAMME

Helppokäyttöinen Elementor mahdollistaa verkkosivuston jatkokehityksen myös Tilaaja-asiakkaan omasta toimesta

Aina budjetti ei mahdollista joustavan sisällöntuotannon räätälöintejä, mutta Tilaaja-asiakkaalle on silti oltava mahdollista muokata sivustonsa ilmettä niin halutessaan helposti, itse koodiin kajoamatta.

Me emme rakenna kehittämiämme sivustoja itsellemme, vaan loppuasiakkaallemme. Tärkeää on siis se, että koodia ymmärtämättä asiakas voi halutessaan jatkossa tehdä toivomansa muutokset ja lisäkehityksen myös itse.

Teetä WordPress kotisivusi osaavalla asiantuntijalla!

Olemme Artiolla jo vuosia rakentaneet niin pienet, kuin suuremmatkin kotisivukokonaisuudet verkkokaupoista julkisyhteisöiden multisite-ratkaisuihin WordPressiin sen monipuolisuuden, turvallisuuden ja jatkuvan kehityksen ansiosta.

Digipalveluita tuottavana toimijana kilpailuetumme piilee vankan asiantuntijapohjan lisäksi kyvyssämme tarjota kaikki palvelut saman katon alta aina ohjelmoinnista, webhotellipalveluista ja visuaalisesta suunnittelusta asti.

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?