Kustomoidusti joustavaa sisällöntuotantoa WordPressissä

FinnFold valitsi uudeksi julkaisualustaksi WordPressin

Artio uudisti FinnFold Oy:n verkkosivut

Tavoitteena oli tuoda vanhojen sivujen rajoitetut päivitysmahdollisuudet tähän päivään ja siihen WordPress on mainio ratkaisu.

ACF:llä sisällöntuotantoa turvallisesti

Jo projektin alkuvaiheesta asti oli selvää, että sivuston sisältöjen täytyy olla helposti ja nopeasti muokattavissa.

Tärkeää oli myös, että sivustolla esitettävien laitteistojen lisääminen ja laitteistoesittelyjen muokkaaminen olisi mahdollista ilman visuaaliseen rakentajaan kajoamista.

Koska toteutustavaksi ei haluttu Woocommercea ominaisuuksineen, oli järjestelmä luotava joustavan sisällöntuotannon menetelmin, ACF:llä (Advanced Custom Fields-lisäosa).

Teetä WordPress kotisivusi osaavalla asiantuntijalla!

Olemme Artiolla jo vuosia rakentaneet niin pienet, kuin suuremmatkin kotisivukokonaisuudet verkkokaupoista julkisyhteisöiden multisite-ratkaisuihin WordPressiin sen monipuolisuuden, turvallisuuden ja jatkuvan kehityksen ansiosta.

Digipalveluita tuottavana toimijana kilpailuetumme piilee vankan asiantuntijapohjan lisäksi kyvyssämme tarjota kaikki palvelut saman katon alta aina ohjelmoinnista, webhotellipalveluista ja visuaalisesta suunnittelusta asti.

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?