Artio Oy -logo

Himos Areenan lippukauppa myy nyt WooCommercessa

Uudistimme Himos Areenan lippukaupan ja verkkosivuston
Moottorina uudelle sivustolle toimii nyt WordPress ja WooCommerce!

Uudistuksen yhteydessä sivustolle yhdistettiin myös muita palveluita domaineineen ja Himos Areenan uusi verkkopalvelu löytyykin nyt osoitteesta himosravintolat.fi, pitäen sisällään entistä suuremman kattauksen HimosLomien palvelukonseptista.

Himos Areena on Himosalueen tunnettu tapahtuma-areena

Himos Areenan lauteille nousee yksi toisensa jälkeen suosituimpia artisteja kotimaasta ja maailmalta. Himoksen viihdemekan illoissa on tunnetusti mainio meininki ja liput artisti-iltoihin ja tapahtumiin myydään nopeasti. Helpoimmin liput saakin nyt uudesta lippukaupasta, joka pyörii nyt kotisivujen kanssa samassa osoitteessa.

Teetä WordPress-kotisivusi osaavalla asiantuntijalla!

Olemme Artiolla jo vuosia rakentaneet niin pienet kuin suuremmatkin kotisivukokonaisuudet verkkokaupoista julkisyhteisöiden multisite-ratkaisuihin WordPressiin sen monipuolisuuden, turvallisuuden ja jatkuvan kehityksen ansiosta.

Digipalveluita tuottavana toimijana kilpailuetumme piilee vankan asiantuntijapohjan lisäksi kyvyssämme tarjota kaikki palvelut saman katon alta aina ohjelmoinnista, webhotellipalveluista ja visuaalisesta suunnittelusta asti.

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

 

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?