Elementor Pro on WordPress-lisäosien parhaimmistoa

WordPress lisäosien kruunaamaton kuningatar - Elementor Pro!

Parhaimmat lisäosat jakavat mielipiteitä siinä kuin mikä tahansa muukin asia maailmassa. Lue, miksi Elementor on meidän valintamme, kun kehitetään uutta sivustoa.

WordPress on alun perin blogien julkaisuun kehitetty alusta, josta ajan myötä on kehkeytynyt maailman suosituin alusta kotisivujen sekä verkkokauppojen pohjaksi.
Avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress loistaakin juuri lähes rajattoman muokattavuutensa, sekä laajan ja jatkuvan kehitystyön ansiosta suosittuna valintana kotisivujen pohjaksi niin meillä Suomessa, kuin muuallakin maailmassa.
Ilman ainuttakaan lisäosaa, alusta olisi kuitenkin edelleen vain sitä, mihin se alun perin kehitettiin – pelkkä riisuttu blogialusta kenelle tahansa, joka tahtoo jakaa tajunnanvirtaansa tai ilosanomaansa tavoittamilleen lukijoille.

Vastassa pelkkää koodia vai työkalu, jota useimmat voivat oppia käyttämään!

Meille Artiolla on tärkeää, että kehittämämme sivustot ja verkkopalvelut ovat Tilaaja-asiakkaalle vapaasti jatkokehitettävissä sekä itse, että mahdollisesti muiden toimijoiden tuottamana palveluna, oli projekti alun perin kuinka tarkkaan määritelty, ja kuinka räätälöity tahansa.

Mitä suurempi projektiin käytettävä budjetti on, sitä todennäköisemmin projektissa on luotu joustavan sisällöntuotannon keinoja, joilla asiakas pääsee vaikuttamaan helposti, itse sivurakentajaan kajoamatta, visuaalista sisältöä juuri haluamansa näköisenä ja taatusti responsiivisena.

Aina budjetti ei mahdollista joustavan sisällöntuotannon räätälöintejä, mutta Tilaaja-asiakkaalle on silti oltava mahdollista muokata sivustonsa ilmettä niin halutessaan helposti, itse koodiin kajoamatta.

Jos tarvetta kiinteiden sivujen muokkaamiselle ei ole, jää asiakkaallamme silti aina mahdollisuus myöhemmin muuttaa sivustonsa ilmettä toivomaansa suuntaan. Koko luomamme käyttöliittymä on asiakkaan omaisuutta, räätälöityine koodeineenkin.

Helppokäyttöinen Elementor mahdollistaa OIKEASTI verkkosivuston jatkokehityksen myös Tilaaja-asiakkaan omasta toimesta

Me emme rakenna kehittämiämme sivustoja itsellemme, vaan loppuasiakkaallemme. Tärkeää on siis se, että koodia ymmärtämättä asiakas voi halutessaan jatkossa tehdä toivomansa muutokset ja lisäkehityksen myös itse.

Elementor on yksi eniten käytetyistä sivurakentajista, ja myös meillä Suomessa lähes jokainen WordPress -kehittäjä tuntee Elementorin toiminnan. Ja jos ei tunne, tunnin selailun jälkeen toimintaperiaate on taatusti opittu.

Helppokäyttöinen ja selkeä Elementor loistaa parhaimmillaan Pro-lisenssillään, joka mahdollistaa useimmat perustoiminnot jo itsessään – muita lisäosia toimintojen rakentamiseen ei yleensä tarvita. Jokaiseen rakentamaamme sivustoon kuuluu automaattisesti myös Pro-lisenssi.

Elementorin kaikki asetukset kolmella välilehdellä

Halutessasi muokata sivullasi olevaa sisältöä, löytyy kaikki asetukset kolmelta erilliseltä välilehdeltä.
Normaaleissa visuaalisissa sisällönpäivityksissä näistä tarvitsee koskea vai korkeintaan kahteen.

Ensimmäisellä välilehdellä muokkaat itse sisältöä, toisella sisällön tyylit.
Värit ja fontit ovat teemaan ja sivustoasetuksiin jo meidän toimestamme asetettu, joten valinnat, joita voit välilehdillä tehdä, pysyvät brändin kanssa linjassa.
Kolmas välilehti mahdollistaa kiinteiden visuaalisten toimintojen muokkauksen, mutta tärkeimmät asetukset siellä liittyvät responsiivisuuteen.

Opetamme jokaiselle Tilaaja-asiakkaallemme kokonaisvaltaisesti kaikki toiminnot sen mukaan, miten vahvasti sisältöjä halutaan muokata.

Yleisesti usein päivitettävät toiminnot rakennetaan siten, ettei visuaaliseen rakentajaan tarvitse edes koskea.

Elementor ja Gutenberg käsikädessä

Gutenbergin ja Elementorin yhteistoiminnan suhteen ei ole esiintynyt ongelmia.
Jokainen uusi projekti aloitetaan Elementorin asennuksella ja Pro-lisenssin aktivoimisella.

Tämän jälkeen sisältöeditori valitaan projektin mukaan. Nykyään editoriksi valikoituu usein myös Gutenberg. Se toimii erinomaisesti Hello -pohjaisten teemojen sekä Elementorin kanssa yhteen, kun valinnat tekee oikeassa järjestyksessä.
Gutenberg mahdollistaa teksti – ja kuvasisällön syöttämisen mm. artikkelisisällöissä joustavasti, vaikka ACF:n mahdollisuuksia ei olisi otettu käyttöön.

Tärkeysjärjestyksessä ykkösenä on OIKEASTI asiakas

Me emme kieltäydy projekteista siksi, että projektin budjetti on rajallinen.
Liittymät räätälöidään toki budjetin pohjalta, mutta ykkösenä on aina asiakas:

Meille on tärkeää, että asiakkaalla on vapaat kädet ja täysi omistajuus sivustoonsa, vaikka projektiin käytetty budjetti olisikin rajallinen.

Elementor mahdollistaa sivustojen valmistamisen niin, että Tilaaja-asiakkaan ei tarvitse osata koodata, eikä jatkokehittäjien todeta, ettei kaikkeen sivustolla olevaan ole mahdollista päästä käsiksi.
Me kehitämme verkkopalveluita asiakkaille, emme itsellemme.

Tällöin lähtökohtana ei ole oman kooditagin jättäminen, vaan verkkopalvelu, joka on jokaista murua myöten varmasti asiakkaan oma ja helposti kehitettävissä myös itse niin laajasti, kuin Tilaaja itse haluaa.

WordPress lisäosat – uhka vai mahdollisuus

Kuten jo aiemmin totesimme, ilman lisäosia WordPress olisi vain blogialusta.
Lisäosat ovat siis välttämättömyys joka tapauksessa.

Tuhansien ja taas tuhansien lisäosien joukosta löytyy kuitenkin muutamia, joita kehitetään ja päivitetään JATKUVASTI. Niin myös Elementoria. Lisäosalla on miljoonia käyttäjiä. Kun itse alusta tai siinä käytetty lisäosa on suosittu, se tietysti kiinnostaa myös turva-aukkojen etsijöitä.

Aktiivisen ja laajan tiimin ansiosta haavoittuvuudet kuitenkin havaitaan ja korjataan pikaisesti.
Ihan kaikessa on kuitenkin haavoittuvuutensa, samanlailla puhtaasti koodilla toteutetussakin käyttöliittymässä.

Oli käytössä visuaalinen rakentaja tai ei, lopulta kaikki on vain koodia.
Toiminnallisuutta lisättäessä, lisäosien käyttö on WordPressissä välttämätöntä. Elementorin erinomaisuutta lisääkin se, että se itsessään sisältää lähes kaiken tarpeellisen toimintojen luomiseen.

Elementor-pohjaisten sivustojen yksi valttikortti onkin usein juuri se, ettei lisäosien viidakkoa tarvitse perussivustossa kasvattaa.

Taatusti nopeasti latautuvat, teknisesti laadukkaat kotisivut

Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa, ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, puh. +358 400 789 592.

Olemme Artiolla rakentaneet käyttöliittymiä Elementor Pro:lla jo vuosia.
Sivut nopeustestataan aina. Alla esimerkki omalta sivultamme:

Elementor Pro

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai verkkotunnuksen?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

 

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?