Lahjakortin integrointi verkkokauppaan

Lahjakortit ovat hyvä lahjaidea ja mainio tapa lisätä verkkokaupan myyntiä!
Lahjakortit ovat helppo ja oivallinen lahjaidea, jotka helpottavat lahjan antajan valinnan vaikeutta ja takaavat taatusti onnistuneen lahjan; voihan lahjansaaja itse valita, mihin myyjän palveluun tai tuotteeseen lahjansa käyttää.

Verkkokauppaa ylläpidettäessä lahjakortit mahdollistavatkin lisämyynnin riippumatta tuotteiden tai palveluiden valikoimasta.

Himoslomien lahjakortit

Kerroimme aiemmin uudistaneemme Himos Areenan lippukaupan ja kotisivut uuden, entistä paremmin Himoslomien laajat palvelut yhteen kokoavan domainin, himosravintolat.fi alle.

Uudistuksen yhtenä tärkeänä osasena oli lahjakorttien ja oheistuotteiden myynnin mahdollistaminen yhdessä samassa palvelussa, jossa tapahtumaliputkin myydään.

Palvelusta myydyt lahjakortit ovat hyödynnettävissä myös Himoslomien muissa sähköisissä palveluissa. Näiden integraatioiden mahdollistaminen ulkoisissa järjestelmissä vaati rajapinnan avaamista verkkokaupan ja myyntijärjestelmien välille.

Rajapinnan ansiosta lahjakorttien käyttö maksutapana toimii nyt mm. Himoslomat.fi-palvelussa sekä piakkoin avattavan Willin Lännen palveluissa.

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?