Uutiskirjejärjestelmä helposti WordPressiin

Acymailing uutiskirjejärjestelmä

WordPressiin suoraan liitettävä AcyMailing-uutiskirjejärjestelmä on huipputyökalu sujuvaan markkinointiin!

AcyMailing-uutiskirjejärjestelmä on loistava vaihtoehto markkinointityökaluksesi silloin, kun haluat vaikuttaa uutiskirjeesi ulkoasuun ja luoda hakukoneoptimoitua, myös verkkoselaimeen aukeavaa markkinointisisältöä helposti ja vaivattomasti!

AcyMailing-uutiskirjejärjestelmän huippuominaisuuksiin kuuluu sen täydellinen integroitavuus WordPressiin, joten voit hallita vastaanottajalistoja, tutkia erittäin laajaa statistiikkaa uutiskirjekohtaisesti, sekä luoda ja ajastaa nopeasti ja näyttävästi uusia kampanjoita ja uutiskirjeitä!

LUE_TARKEMMIN_BLOGISTAMME

 

AcyMailing-uutiskirjejärjestelmä sisältää monipuolisen statistiikan

AcyMailing sisältää monipuolisen statistiikan, jossa nopealla silmäyksellä voi todentaa uutiskirjeiden avausprosentit, linkkien klikkaukset, bounceraten sekä uutiskirjeet peruneet käyttäjät.

Linkkikartta antaa silmäillä uutiskirjekohtaisesti sen sisältämien linkkien klikkausten määrät niin uniikkien klikkien kuin kokonaisklikkien osalta.

Statistiikkaa voi seurata listojen sekä osoitteiden mukaan. AcyMailing tarjoaa mahdollisuuden myös tarkkaan segmentointiin.

Kiinnostuitko?

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää
Olemme Artiolla toimittaneet asiakkaillemme useita AcyMailing-uutiskirjejärjestelmiä integrointeineen, vastaanottajalistojen siirtoineen ja valmiiksi brändättyine mallipohjineen.

Sinun tehtäväksesi jää vain tuottaa inspiroivaa sisältöä lukijoillesi!
… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?
Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?