Artio Oy -logo

Markkinointia suunnitelmallisesti – lataa ilmainen opas

Markkinointia suunnitelmallisesti työpohjakuva

Vuosi on vaihtunut ja on aika miettiä markkinoinnin kokonaisuutta.

Markkinoinnin suunnittelu auttaa sinua kehittämään tuotteitasi ja palveluitasi vastaamaan kysyntää. Markkinointia suunnitelmallisesti toteuttamalla autat asiakkaitasi ymmärtämään kilpailuetusi. Markkinointisi siis pyrkii myymään, mutta sillä on monta muutakin tärkeää tehtävää.

LUE_TARKEMMIN_BLOGISTAMME

 

 

Lataa maksuton markkinointisuunnitelman työpohja ja inspiroidu aloittamaan!

Tavoittaaksesi uusia asiakkaita ja säilyttääksesi jo saavuttamasi asiakkaat, yrityksesi on ymmärrettävä markkinoinnin arvo.Laadimme sinulle täytettävä markkinointisuunnitelman pohjan, jonka avulla pääset jyvälle siitä, miten monta eri näkökulmaa on otettava huomioon, kun markkinointia ryhdytään suunnittelemaan.Täyttämällä pohjan, ymmärrät myös mittareiden tärkeyden.

Täytä markkinointisuunnitelmapohja ja aloita suunnitelmallinen markkinointi!  

 

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?