Artio Oy -logo

Laatu luo turvallisuutta

WordPress-sivusto Huolto-Kaksikko

Artio uudisti Huolto-Kaksikon verkkosivuston

Huolto-Kaksikko J-P Laine Oy on aina osannut hyödyntää verkkonäkyvyyttään tehokkaasti. Siksi palveluhenkisen ja asiantuntevan yrityksen verkkosivuston uudistukseen kohdistuikin erityisen paljon kiinnostusta. Uudesta sivustosta haluttiin helpommin ylläpidettävää ja ylläpitäjille mahdollisuutta aikasempaa monipuolisempaan ja nopeampaan regointiin.

Oikeat työkalut käyttöön

Visuaalinen ja rakenteellinen suunnittelu tehtiin täysin uudelta pohjalta yrityksen brändiä tukien. Sivusto integroitiin Nettimotoon, josta Huolto-Kaksikon kohteet synkronoidaan WordPress-sivustolle automaattisesti tietoineen.

”Artiolla oli selkeä näkemys siitä, mitä me tarvitsemme ja miten haluamme näkyä netissä. Yhdessä voimme myös jatkossa kehittää sisältöä, tarvittaessa laajentaa sivusto verkkokaupaksi sekä hakukoneoptimoida sivustoa erittäin hyvin, kun on selkeää dataa saatavilla ja verrattavissa”, Huolto-Kaksikon omistaja Juha-Pekka Laine sanoo.

Arto Saraniva, Artio: ”Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja syystäkin ylpeitä. Huolto-Kaksikko on alallaan tunnettu ja merkittävä tekijä Suomessa, jonka palvelu on aina ollut ykkösluokkaa. Uusi sivusto tuo tähän vahvan lisän, joka palvelee Huolto-Kaksikon asiakkaita”.

Lue lisää ja tutustu sivustoon »

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Päivitä tai hanki uudet WordPress-kotisivut »

… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.
Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatus sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?