Ketterällä kehityksellä mieluisa tulos

Artio teki Jokilaakson Jelpille uuden WordPress-sivuston

Jokilaakson Jelppi Oy on jämsäläinen kiinteistöalan yritys, jonka päätoimiksi on vuosien saatossa muodostunut kiinteistöhuolto, vesivahinko- ja asbestityöt. Yritys toki tekee myös paljon muutakin, kuten sähkö- ja kylmälaitetöitä.

Artio uudisti toimintaansa kasvattaneen yrityksen kotisivut WordPress-järjestelmään.

”Erityisen ilahtunut olin yrittäjän aktiivisesta osallistumisesta verkkosivujen uudistamiseen. Erikoisosaamista vaativan sisällön tuottaminen ei onnistu ilman ammattilaisen ymmärrystä. Samoin oli kuvamateriaalin kanssa. Melkein voinkin sanoa, että tein töitä ihanneasiakkaan kanssa. Hyvä, Jarkko!” kertoo WorldPress-verkkosivuston toteuttanut Kirsi Äikäs Artiosta.

Toimitusjohtaja Jarkko Ahlholm, Jokilaakson Jelppi Oy: ”Yhteistyö Artion ja Kirsin kanssa sivujen toteutuksessa sujui hienosti ja joustavasti. Sivuista tuli oikein mieluiset ja asiakkailtamme olemmekin saaneet niistä positiivista palautetta.”

Lue lisää ja tutustu sivustoon »

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Päivitä tai hanki uudet WordPress-kotisivut »

… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.
Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatus sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?