Artio Oy -logo

Huolto-Kaksikon sivusto WordPressiin

WordPress-sivusto Huolto-Kaksikko

Laatu luo turvallisuutta

Mistä lähdettiin:
Huolto-Kaksikko J-P Laine Oy on ja näkyy verkossa! Yrityksen verkkosivusto on aikaisemmin ollut Magentossa, mutta siitä haluttiin helpommin ylläpidettävää, ja ylläpitäjille mahdollisuutta aikaisempaa nopeampaan reagointiin.

Mitä tehtiin:
Siirsimme Magentosta WordPressiin ne aineistot, jotka haluttiin ottaa mukaan.  Visuaalinen ja rakenteellinen suunnittelu tehtiin täysin uudelta pohjalta yrityksen brändiä tukien ja sen tavoitteena oli, että yrityksessä voidaan ylläpitää helposti kaikkea sisältöä etusivulta yksittäisille tuotesivuille.

Nettimoto-integraatiossa yrityksen Nettimotossa esillä olevat kohteet siirtyvät WordPressiin ajastetusti tietoineen Artion tuottaman lisäosan ansiosta, jossa voidaan myös hallita haetun aineiston välimuistiin talletetuksen pituutta ja tarvittaessa myös tyhjentää välimuisti.

Yrityksen viestinnän painopisteen on tarkoitus siirtyä jatkossa yhä enemmän omille kotisivuille, jossa sitä tukevat mm. blogikirjoitukset, jotka siirtyvät sellaisenaan jatkossa yrityksen sosiaalisen median kohteisiin.

Oikeat työkalut käyttöön sivuston jatkokehityksessä.

Lopputulos:
”Artiolla oli selkeä näkemys siitä, mitä me tarvitsemme ja miten haluamme näkyä netissä. Yhdessä voimme myös jatkossa kehittää sisältöä, tarvittaessa laajentaa sivusto verkkokaupaksi sekä hakukoneoptimoida sivustoa erittäin hyvin, kun on selkeää dataa saatavilla ja verrattavissa”, Huolto-Kaksikon omistaja Juha-Pekka Laine sanoo.

Arto Saraniva, Artio: ”Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja syystäkin ylpeitä. Huolto-Kaksikko on alallaan tunnettu ja merkittävä tekijä Suomessa, jonka palvelu on aina ollut ykkösluokkaa. Uusi sivusto tuo tähän vahvan lisän, joka palvelee Huolto-Kaksikon asiakkaita”.

Tutustu Huolto-Kaksikon verkkosivustoon.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?