Verkkokaupan trendit 2022

Viimeiset 1,5 vuotta on muuttanut ostotottumuksia enemmän kuin edellinen vuosikymmenen yhteensä. Verkkokaupassa muutos on tarkoittanut valtavaa kasvua ja kiinnostuksen lisääntymistä.

Paytrail on juuri julkaissut uuden raporttinsa ”Verkkokaupan trendit 2022”. Raportti on mielenkiintoinen katsaus verkkokaupankäynnin tulevaisuuteen. Siinä esiin nousevat pehmeitä arvoja kuvastavat teemat, vastuullisuus, saavutettavuus, asiakaskokemus.‍ Lisää verkkokaupan näkymistä ja linkki raporttiin löytyy jäljempää kirjeestä…

WooCommerce-verkkokaupan käytettävyys palvelee niin asiakasta kuin kauppiastakin

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, saavutettavat, yrityksesi näköisen verkkokaupan maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Viimeiset 1,5 vuotta on muuttanut ostotottumuksia enemmän kuin edellinen vuosikymmenen yhteensä. Verkkokaupassa muutos on tarkoittanut valtavaa kasvua ja kiinnostuksen lisääntymistä.

Tilaa WooCommerce-verkkokauppa »

… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Verkkokaupan trendit 2022

Paytrail on juuri julkaissut uuden raporttinsa ”Verkkokaupan trendit 2022”. Raportti on mielenkiintoinen katsaus verkkokaupankäynnin tulevaisuuteen. Siinä esiin nousevat pehmeitä arvoja kuvastavat teemat, vastuullisuus, saavutettavuus, asiakaskokemus.

Verkkokaupan trendit 2022

  • Vuonna 2022 asiakkaat odottavat vastuullisuuden muuttuneen jo pelkistä markkinointijulistuksista konkreettisiksi teoiksi.
  • Yhdenvertaiset palvelut kaikille mahdollistava sivuston saavutettavuus tulee nousemaan osaksi verkkokaupan vastuullisuutta. Kehitystä vauhdittaa kesällä 2022 valmistuva esteettömyyslainsäädäntö.
  • Asiakaskokemus on pohjimmiltaan tunnetason asia. Tämän oivaltaminen vahvistuu vuonna 2022.
  • Verkkokauppa kansainvälistyy, raportissa kerrotaan mm. ostokäyttäytymisestä eri markkina-alueilla.

Verkkokaupan trendit 2022 -raportti »

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.
Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatus sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Vihreää vastuullisuutta!

Artion palvelimet pyörivät ympäristöystävällisesti. Kaikki käytetty energia on puhtaasti vihreää sähköä. Hankkimamme sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100 % uusiutuvaa energiaa, joka on tuotettu tuuli- ja vesivoimalla.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?