Jokilaakson Jelppi Oy:n WordPress

Artio teki Jokilaakson Jelpille uuden WordPress-sivuston

Jokilaakson Jelppi Oy – rehellistä suomalaista työtä jo vuodesta 2004.

Jokilaakson Jelppi Oy on jämsäläinen kiinteistöalan yritys, jonka päätoimiksi on vuosien saatossa muodostunut kiinteistöhuolto, vesivahinko- ja asbestityöt. Yritys toki tekee myös paljon muutakin, kuten sähkö- ja kylmälaitetöitä.

”Asiakaamme ovat pitkäaikaisia, kuten myös työntekijämme. Sen, minkä teemme, teemme kunnolla ja aina parhaamme mukaan. Haluamme olla ylpeitä työmme laadusta.”

Jokilaakson Jelppi Oy on koko toimintansa ajan kasvanut niin työntekijä- ja asiakasmäärältään kuin liikevaihdoltaan. Rehelliseen suomalaiseen työhön uskovalla yrityksellä on toimintaa myös Jämsänjokilaaksoa laajemmalla alueella, mm. Pirkanmaalla.

Paikallisesta moniosaajasta löytyy lisää tietoa yrityksen kotisivuilta Jokilaaksonjelppi.fi.

Mielenkiintoinen projekti!

”Näiden verkkosivujen työstäminen oli mielenkiintoinen tutkimusretki Jokilaakson Jelpin ammattilaisten maailmaan. Projektin edetessä sain paljon tietoa eri osaamisen aloista, joihin muuten ei olisi tullut tutustuttua.

Erityisen ilahtunut olin yrittäjän aktiivisesta osallistumisesta verkkosivujen uudistamiseen. Erikoisosaamista vaativan sisällön tuottaminen ei onnistu ilman ammattilaisen ymmärrystä. Samoin oli kuvamateriaalin kanssa. Melkein voinkin sanoa, että tein töitä ihanneasiakkaan kanssa. Hyvä, Jarkko!” kertoo WorldPress-verkkosivuston toteuttanut Kirsi Äikäs Artiosta.

Asiakkaalle oli itsestään selvää käyttää paikallista palvelua nettisivujen uudistamiseen, ja tätä me Artiossa osaamme arvostaa.

Toimitusjohtaja Jarkko Ahlholm, Jokilaakson Jelppi Oy: ”Yhteistyö Artion ja Kirsin kanssa sivujen toteutuksessa sujui hienosti ja joustavasti. Sivuista tuli oikein mieluiset ja asiakkailtamme olemmekin saaneet niistä positiivista palautetta 😊

Yritykselle tärkeää oli tuoda selkeästi julki palvelutarjontamme, joka nimestä huolimatta ei ihan kaikkea tee.

Suosittelen vahvasti jämsäläistä Artiota kaikille.”

 

 

 

 

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?