Artio Oy -logo

HimosGolf-verkkosivusto nyt WordPressissä

Artio uudisti HimosGolf-verkkosivuston WordPressiin

Kenttäranking-arviointitutkimuksen Vuoden 2021 kehittyneimmän Golfkentän tittelin ansainnut HimosGolf on saanut uudet, entistä paremmin palvelevat kotisivut WordPressiin!

WordPress-alustalle uudistettuun sivustoratkaisuun saatiin näppärästi rakennettua järjestelmät niin kausipelioikeuksien myyntiin kuin erillisissä järjestelmissä oleviin ajanvarauksiinkin. Sivustouudistuksen yhteydessä toteutettiin samalla organisaation sisäiseen viestintään mutkattomat ratkaisut.

Ensiluokkaista valmistautumista kotisivu-uudistukseen

HimosGolfin verkkosivuston uudistus lähti jouhevasti liikkeelle tilaajien valmistauduttua projektiin ensiluokkaisesti. Jo etukäteen navigaatiot sekä etusivun sisältörakenteen keskeisimmät nostot valmiiksi miettineet asiakkaat tiesivät tarkasti, mitä toimintoja uudistuksessa halutaan korostaa.

Artio antaa täydet kymmenen pistettä erinomaisesta valmistelusta, sivuston visuaalinen ilme syntyi nopeasti laadukkaan pohjatyön ja mietinnän ansiosta! Ja väyläkartan ulkoasukin uudistui tilaajan toiveita vastaavaksi.

HimosGolf – sijaitsee Jämsässä keskellä kauneinta Keski-Suomea

Luonnonkauniista maisemistaan tunnettu, täysimittainen 18-reikäinen par 72 -kenttä ihastuttaa niin Himos Patalahti Golf -seuran jäseniä kuin vieraspelaajiakin. Sivuston haluttiin palvelevan mutkattomasti ja tehokkaasti Golfin harrastajia läheltä ja kauempaakin.

Golfkauden 2022 pian käynnistyessä tutustu uudistettuun Himosgolf-sivustoon ja varaa oma aikasi viheriöllä!

Miksi mennä muualle, kun voit tulla Himosgolfin vehreille viheriöille Jämsään

Jämsä sijoittui vuoden 2021 matkailualueiden kilpailussa upeasti toisella sijalle. Eikä suotta, meillähän on vehreimmät golfviheriöt, Suomen ainoa Saunakylä, Etelä-Suomen parhaat Himos laskettelukeskuksen rinteet ja tietenkin kesän kovimmat musiikkifestarit.

Himoksen alueella ja Jämsässä voi liikkua nauttien luonnosta ja puhtaista vesistä. Meillä on tarjolla runsaasti laadukkaita matkailupalveluita ja paljon majoituskapasiteettia. Jämsän keskustaan maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut lähiliikuntapaikka, jossa voi uimisen ja rennon vapaa-ajan vieton lisäksi kokeilla ulkokuntosalia tai leikki- ja liikennepuistoa.

Samalla alueella on Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk.Off.Ice- harjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun ja alueella on myös kumpareinen ja mutkitteleva Pump track-rata, jossa voi ajellaan pyörillä sekä potku- ja rullalaudoilla.

Koska olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, meille on helppo tulla kauempaakin. Ja vielä helpompi tänne on jäädä, sillä tarjoamme todella hyvät mahdollisuudet etätyöntekoon unohtamatta Jämsä Tehtaan yhteisöllistä etätyöpistettä. Tule upeiden harrastusmahdollisuuksien äärelle Jämsän Himokselle, kommentoi toiminnanjohtaja Markus Lahtinen.

Tehokkaasti myös mobiilissa

Verkkosivustoja selataan mobiilisti yhä enemmän ja skaalautuvuus erilaisiin mobiililaitteisiin toimii lähtökohtana jokaiselle uudelle verkkosivustolle tänä päivänä. Yhtä tärkeää on kuitenkin sivuston latausnopeus!

Valitessasi Artion kumppaniksesi verkkosivuston uudistukseen saat:
  • laadukkaat, nopeat ja näyttävät kotisivut
  • helposti itse päivitettävät sisällöt
  • sivustot ovat aina laajennettavissa kieliversioin
  • kokonaistaloudellisesti edulliset ratkaisut
  • liiketoimintaa aidosti ymmärtävän ja välittävän kumppanin
  • nopean reagoinnin aina, kun jokin askarruttaa
  • jatkokehitykseen sitoutuvan, sinun parastasi ajattelevan toimijan, johon voit aina luottaa!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?