Artio toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020

Hyvää joulua!

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

”Jos on liian vähän aikaa, kokeilehan tätä taikaa: Kääri kiire joulusukkaan, sano sille: Mene hukkaan! Johan loppuu turha touhu, saapuu rauhallinen joulu!”

Me Artiolla olemme ahkeroineet koko vuoden erilaisten verkkoratkaisujen parissa. Nyt haluamme rauhoittua viettämään ansaittua joulupaussia ja alamme hiljalleen suuntaamaan katseitamme vuoteen 2020.

Toivomme sen tuovan tullessaan paljon uusia asiakaskohtaamisia sekä ilon ja onnistumisen hetkiä.

Joulun ajan aukioloajat

Artion toimisto on suljettu joulun pyhinä, uudenvuodenpäivänä sekä loppiaisena. Tämän jälkeen arkemme jatkuu toimistollamme normaalisti.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020 toivottaen!

Arto, Kirsi, Mikael ja Mimmi

Suojaa sivusi SSL-sertikaatilla

Sertifikaatti takaa, että sivut ovat suojatut ja tietoliikenne salattu.
Kaikki suuret verkkokauppiaat ja pankit ovat suojanneet verkkosivunsa. SSL-sertifikaatin hyötynä on, että sen avulla pystytään vähentämään haittaohjelmien leviämistä ja arkaluontoiset tiedot pysyvät paremmin muiden ulottumattomissa.

Osaa asiakkaistamme on lähestytty sähköpostilla, joka antaa väärän mielikuvan ja jopa uhkailee verkkosivujen suojaamattomuudesta. Mikäli olet kohdannut epäasiallista markkinointia sertifikaatin suhteen, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä, me kerromme aiheesta lisää.

Artion kautta voit hankkia kaksi vuotta voimassa olevan PositiveSSL-sertifikaattin edullisesti. Sertifikaatti paitsi suojaa yhteyden myös validoi domainin omistajan.

PositiveSSL-sertifikaatti asennettuna kahdeksi vuodeksi hintaan 57,00 € (+ALV).

Lue lisää SSL-sertifikaatista sivuiltamme.

SSL-sertifikaatti

Ravintola Patapirtille uusi ulkoasu

Kun haluat helliä itseäsi tai läheisiäsi, ota suunnaksi Patapirtti. Vuoden lopuksi uusimme vielä Ravintola Patapirtin verkkosivut. Yrityksen johtavana teemana on luonnon hyvää tekevä voima – hemmottelu ja elämykset.

”Uudistuksen myötä pystyn myös itse tekemään sivuille pieniä päivityksiä.
En ymmärrä nettisivujen tekemisestä mitään, mutta idioottivarmalla ohjelmalla ja minulle annetuilla ohjeilla uskon pärjääväni omin päin, kommentoi Tarja Uusipaasto”.

Tutustu Ravintola Patapirtin uusiin verkkosivuihin.

Patapirtti-verkkopalvelu

Supertarjous on voimassa 31.12.2019 saakka

Oletko pohtinut uusien verkkosivujen hankintaa tai nykyisten sivujen uudistamista? Tartu vielä viime hetken tarjoukseemme, sillä tulemme uudistamaan hinnastomme tammikuussa 2020.

Mikäli mielit hankkivasi verkkosivut edullisella hinnalla, niin toimi pian. Tilauksia otetaan vastaan vuoden loppuun saakka, ja sivut toteutetaan kevään 2020 aikana.

Tutustu tarjoukseen!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?