Hyödyllisiä digipalveluja kuntalaisille

Kiinteistöosakeyhtiö Jämsänmäki

Hei Artiosta!

Olemme toteuttaneet mielenkiintoisia, asukaslähtöisiä verkkosivuprojekteja Jämsän kaupungin kanssa. Nämä saattaisivat kiinnostaa myös teidän kuntaanne ja soveltua täydentämään sähköistä palveluvalikoimaanne.

Alla lyhyet esittelyt palveluista sekä linkit Artion omien sivujen referenssiartikkeleihin ja Jämsän kaupungin palveluihin.

Tutustukaa rauhassa näihin kahteen verkkopalveluun ja miettikää, voisitteko tarjota samanlaisen hyödyn myös oman kuntanne asukkaille tai herättää sillä mielenkiintoa muuttoa kuntaanne harkitseville.

Kunnan vuokra-asuntotarjonnan esittely

Kiinteistö Oy Jämsänmäki otti käyttöön verkkopalvelun, jonkan yhteydessä on mahdollisuus esitellä tarjolla olevia vuokra-asuntoja, jakaa tietoa asumisesta ja yhtiöstä. Asuntoa hakeva voi etsiä vapaita asuntoja sähköisesti esim. eri taajamista, asunnon koon ja tyypin mukaan. Myös asumiskustannukset näkyvät kohteittain.

Sivuston toteutimme täysin nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti responsiivisena. Vuokra-asuntotarjonta käyttää alustanaan WordPress-julkaisujärjestelmää.

Kiinteistöosakeyhtiö Jämsänmäki

» Tutustu referenssiin verkkosivuillamme Artio.fi
» Tutustu Kiinteistö Oy Jämsänmäki palveluun osoitteessa Jamsanmaki.fi

Harrastusvalikko

Uusi selkeä ja helppokäyttöinen verkkosivusto niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville. Palvelun kuntalaisille ja miksei muillekin lähiseudulla asuville tarjoaa Jämsän kaupunki.

Valikon tarkoituksena on antaa jäsenneltyä tietoa harrastuksista. Näin käyttäjän on helppo löytää esimerkiksi oman iän ja kiinnostuksen perusteella sopiva harrastus. Uuden harrastuksen löytäminen on jokaisella kuntalaiselle valikon avulla helppoa ja vaivatonta.

Sivustosta on pyritty tekemään selkeä ja helppokäyttöinen niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville.

Harrastusvalikon alustana toimii WordPress-julkaisujärjestelmä, johon olemme luoneet kaikki palvelua tukevat toiminnot.

Harrastevalikko Jämsän kaupungille

» Tutustu referenssiin verkkosivuillamme Artio.fi
» Tutustu Jämsän kaupungin harrastevalikkoon osoitteessa Jamsa.fi/harrastukset

Artio Oy – parempia digipalveluja

Artio Oy on toiminut alalla jo yli kaksi vuosikymmentä. Haluamme luoda parempia ja ajan kulutusta kestäviä digipalveluita. Ota yhteyttä, niin teemme juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne mukailevan verkkopalvelun.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?