SSL-sertifikaatti suojaa sivustosi!

SSL-sertifikaatti

Hanki SSL-sertifikaatti Artion kautta. Kaksi vuotta voimassa oleva Comodon PositiveSSL-sertifikaatti nyt asennettuna 57,00 € (+ALV).

Oletko huomannut tämän selaimessasi?

Google Chrome -selain on alkanut heinäkuun 2018 alusta lähtien merkkaamaan SSL-suojaamattomat (Secure Socket Layer) verkkosivut merkinnällä ”ei turvallinen”. Muutos siis koskettaa niitä verkkosivuja, joilla suojausta ei ole, mutta verkkosivuilla käsitellään kävijädataa.

SSL-sertifikaatilla suojatut sivut tunnistaa https-alkuisesta verkko-osoitteesta, Chrome-, Firefox ja Edge -selaimet merkitsevät sivustot vihreällä ikonilla tai/sekä merkinnällä ”turvallinen”.

SSL-suojaus näkyy selaimen osoiterivillä

Mitä SSL-sertifikaatti kertoo verkkosivuston selaajalle?

Sertifikaatti antaa kävijälle tiedon, että verkkokaupan ostoksia voi tehdä turvallisesti ja sivut ovat suojatut ja tietoliikenne salattu. Esimerkiksi kaikki suuret verkkokauppiaat ja pankit ovat suojanneet verkkosivunsa. Lisäksi SSL-sertifikaatin hyötynä on, että sen avulla pystytään vähentämään haittaohjelmien leviämistä ja arkaluontoiset tiedot pysyvät muiden ulottumattomissa.

Suojattu yhteys on erityisen tärkeä silloin, kun verkkosivuilla käsitellään kävijädataa – esimerkiksi jo kirjautuminen ja lomake on sellainen – tai kyse on vaikkapa verkkokaupasta.

Googlen hakukonenäkyvyys

Tiesitkö, että SSL-sertifikaatti parantaa myös hakukonenäkyvyyttä Googlessa? Siksi sen hankinta on järkevää myös SEO-optimoinnin kannalta, jotta voit varmistaa paikkasi verkkonäkyvyyden kärkipaikoilla. Googlen antamien tietojen mukaan tällä hetkellä n. 80 %:a suosituimmista sivuista on SSL-suojattuja. Joten parannettavaa sen osalta riittää.

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimella +358 400 789 592 tai verkkolomakkeellamme.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?