Artio Oy -logo

WordPress One Pager Kolarikorjaamo P. Siljanderille

WordPress One Pager Kolarikorjaamo P. Siljander

WordPress One Pagerissa kaikki oleellinen löytyy samalta sivulta.

Monelle jämsäläiselle tuttu Kolarikorjaamo P. Siljander näki, että on tullut aika avata ensimmäiset kotisivut jo vuodesta 1997 toimineelle yritykselle.

Vakuutusyhtiöiden kolari-, vaurio- ja ilkivaltakorjauksia tekevä yritys luotti paikalliseen toimijaan, ja me Artiolla saimmekin Kolarikorjaamolle sivuston auki rivakalla aikataululla.

Vakuutuksen haltijalla on aina oikeus valita, missä kolarikorjaamossa hänen ajoneuvonsa vauriokorjaukset tehdään. Kun vahinko sattuu, on monelle iso kysymysmerkki, mihin ottaa yhteyttä.

Kolarikorjaamo P. Siljanderin uusille verkkosivuille haluttiinkin kiteytetty ohjeistus asiakkaalle siitä, miten kolaritilanteen jälkeen on fiksuinta toimia; luottaa yli 40 vuoden kolarikorjauskokemuksen omaavaan toimijaan ja ajaa vauriotarkastukseen suoraan Siljanderille!

One Pagerissa kaikki näppärästi samalla sivulla

WordPress One Pager on mainio vaihtoehto silloin, kun yrityksen palvelukonseptissa keskitytään vain muutamaan palveluun.

Peruspalvelun palveluesittely, tärkeät yhteystiedot ja yhteydenottomahdollisuus saadaan mahdutettua yhdelle sivulle ja samalla etusivulle muodostuu luonnostaan hakukoneita miellyttävää oleellista tekstisisältöä.

Verkkopalveluita käytetään pääasiassa mobiilisti, ja mobiiliresponsiivisuuden tärkeys korostuu yhä entisestään.

Kun toiminta on keskittynyt tien päällä sattuvien haavereiden korjaukseen, palvelua tarvitsevan asiakkaan voidaan olettaa tekevän hakuja pääasiallisesti mobiilisti, vaikka dataa hauista ei aiemmin kotisivuttomalla yrityksellä olekaan.

Mobiilia varten oleellisen tiedon nopea saatavuus varmistettiin ankkurivalikolla, joka auttaa navigoimaan oikean tiedon luo muutamissa sekunneissa sivustolle laskeutumisen jälkeen.

”Erittäin hyvin ja nopealla aikataululla toimittu. Artion kanssa oli kiva jutella, saimme heti vastauksia ja hyviä ohjeita.” Pekka ja Paula Siljander, Kolarikorjaamo P. Siljander.

Kotisivu on yrityksen aina saatavilla oleva käyntikortti

Kolarikorjaamo P. Siljanderin uudet verkkosivut ovat nyt auki, ja löydät ne osoitteesta kolarikorjaamosiljander.fi.

Yksisivuisenkin kotisivun valmistumisnopeuteen vaikuttaa aina se, kuinka tarkasti tilaaja on miettinyt verkkosivujen sisältöjä. Kun sivun visuaalinen ilme ja käyttörakenne on suunniteltu, seisoo projekti usein sen vuoksi, ettei tilaaja ehdi toimittamaan tekstejä.

Erityiskiitoksen sivuston nopeasti aukaisuvalmiiksi saamisesta annammekin tilaajillemme Siljandereille. Valmiiksi mietityt nostot, tekstit ja nopea päätöksentekokyky vaikuttivat oleellisesti valmistumisen nopeuteen.

Uusi sivusto avattiin Artion kokonaan vihreää sähköä käyttävälle palvelimelle, jonka turvallinen ja saatavuusvarma yhteys pitää huolta jatkuvasta saatavuudesta mahdollisesti tulevista sähkönjaon katkoksista huolimatta!

WordPress One Pager tarjous 1 650 € + ALV.

Eikö yritystoiminnallasi ole vielä omia kotisivuja? Voisiko sinun tuottamasi palvelut kiteyttää yhdelle, lakkaamatta palveluasi myyvälle sivustolle?

Päätimme tarjota loppuvuoden ajan WordPress One Pager -kotisivut napakkaan hintaan 1 650 € (ALV 0 %)

Artion webhotellimaksu ja suojattu SSL-yhteys 148,50 €/ vuosi (ALV 0 %.)

Ota yhteyttä ja tehdään sinullekin omat kotisivut!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?